Особистий шеф-кухар Пола Маккартні та Елтона Джона схвалив білок із люпину

Знаменитий шеф-кухар Скотт Фіндлі схвалив Lupreme, альтернативний рослинний білок, виготовлений з необробленого солодкого люпину австралійською компанією Eighth Day Foods.

Скотт Фіндлі свого часу навчався у Гордона Рамзі та був приватним шеф-кухарем таких відомих клієнтів як сер Пол Маккартні, Ріанна, Бейонсе, Мадонна та Елтон Джон.

Зараз виробник альтернативного білку із люпину збирається захопити більшу аудиторію, оскільки продукт «знаходиться на порозі того, щоб стати загальнодоступним», розповідає Роджер Дрю, винахідник Lupreme і співзасновник Eighth Day Foods.

Lupreme складається приблизно з 43% білка, 30% харчових волокон і містить мало вуглеводів

Його натуральна форма має чистий смаковий профіль, що забезпечує універсальну основу для приготування їжі.

«Це — власне білок. Він не намагається імітувати щось інше, але його можна використовувати так само, як і будь-який інший білок», — каже Дрю.

Шеф-кухар Фіндлі спеціалізується на високій кухні з приготування рослинних страв з 2004 р., коли вперше почав готувати для Маккартні.

«Я подорожував по всьому світу, тестував різні продукти рослинного походження, і ще не зустрічав нічого настільки універсального, смачного та легкого в роботі, як Lupreme», — каже Фіндлі.

Eighth Day Foods стверджує, що Lupreme має доведену користь для здоров’я серця та допомагає у травленіта регулюванні ваги.

Окрім того, Lupreme коштує дешевше, ніж м’ясо, і надає виробникам безліч можливостей для розробки різних продуктів.

Джерело: FoodIngredientsFirst

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Відомий шеф-кухар Спайк Мендельсон інвестує в кокосові креветки

Спайк Мендельсон є власником ресторану PLNT Burger, що наразі налічує 10 точок та створив лінійку закусок із в’ялених грибів...

Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси власноручно.  Говорять, що на це знадобилося чимало інвестицій та ще...

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році разом з Жоелем Доре, експертом з мікробіотехніки Національного інституту агрономічних...

Український бренд розробив солодощі, які можна їсти на дієті

Батончики FIZI орієнтовані на широку аудиторію, яка прагне поєднати задоволення від солодощів із турботою про своє здоров'я, говорить Олександр. Батончики...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Може вас зацікавити

Не Ахмад: Clipper Teas випустили заспокійливий чай із коноплі та священного базиліку

Асортимент представлений двома різновидами чаю: конопляний та імбирно-конопляний. «Clipper Organic...

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100...

Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Німецька компанія створила ціле рослинне яйце: з білком, жовтком та шкарлупою

У 2022 році стартап зібрав на свою розробку 5...

Вибір редактора
В продовження теми