Скотт Фіндлі свого часу навчався у Гордона Рамзі та був приватним шеф-кухарем таких відомих клієнтів як сер Пол Маккартні, Ріанна, Бейонсе, Мадонна та Елтон Джон.
Зараз виробник альтернативного білку із люпину збирається захопити більшу аудиторію, оскільки продукт «знаходиться на порозі того, щоб стати загальнодоступним», розповідає Роджер Дрю, винахідник Lupreme і співзасновник Eighth Day Foods.
Lupreme складається приблизно з 43% білка, 30% харчових волокон і містить мало вуглеводів
Його натуральна форма має чистий смаковий профіль, що забезпечує універсальну основу для приготування їжі.
«Це — власне білок. Він не намагається імітувати щось інше, але його можна використовувати так само, як і будь-який інший білок», — каже Дрю.
Шеф-кухар Фіндлі спеціалізується на високій кухні з приготування рослинних страв з 2004 р., коли вперше почав готувати для Маккартні.
«Я подорожував по всьому світу, тестував різні продукти рослинного походження, і ще не зустрічав нічого настільки універсального, смачного та легкого в роботі, як Lupreme», — каже Фіндлі.
Eighth Day Foods стверджує, що Lupreme має доведену користь для здоров’я серця та допомагає у травленіта регулюванні ваги.
Окрім того, Lupreme коштує дешевше, ніж м’ясо, і надає виробникам безліч можливостей для розробки різних продуктів.
Джерело: FoodIngredientsFirst