Швейцарський гігант Migros варить рослинні яйця з сої. Їх продаватимуть уже в листопаді

Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love. 

Яйце під назвою The Boiled виготовлене з соєвого білка і буде доступне в магазинах в Цюріху, Базелі, Люцерні та Женеві уже з цього місяця.

Загалом The Boiled виготовляється з чотирнадцяти різних інгредієнтів, але отримує свою білкову властивість саме із сої. 

Упаковка альтернативних яєць коштуватиме 4,40 швейцарських франків (~4,84 долара).

Швейцарська щоденна газета Aargauer Zeitung пише, що яйце за смаком дивовижно схоже на оригінал.  Тільки консистенція білка відрізняється сильніше. Яєчний жовток має борошняно-м’яку консистенцію та жовтий колір.

Процес створення яйця починається з наливання рідини, яка утворює білу зовнішню частину, у форми. Лише потім вводять жовтий жовток.  

Хоча Migros стверджує, що їх рослинне яйце є першим таким у світі, останнім часом було кілька компаній, які виробляють рослинні яйця.

Наприклад, на початку цього року сінгапурська компанія OsomeFood випустила круто зварене яйця з мікопротеїну.

Але TheBoiled від Migros справді є першим звареним круто яйцем на рослинній основі з сої.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Датська компанія створила морозиво з пліснявим сиром та рослиною, яку запилюють кажани

Такі тенденції окреслив Хайді Кнудсен, менеджер з маркетингу компанії Lactosan, що має досвід у цій сфері по всьому світу.Lactosan...

Nestlé об’єдналася з Future Meat Technologies для розробки продуктів з лабораторного м’яса

Компанія Future Meat Technologies базується в Ізраїлі, минулого місяця вона запустила свій перший завод з виробництва культивованого м'яса.У письмовій...

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих самих білків, що містяться в тваринному молоці, вирощених шляхом ферментації...

Інноваційна упаковка сигналізує, чи є в їжі всередині інфекція

Нова технологія дозволить виробникам, роздрібним торговцям і споживачам у режимі реального часу визначити, чи вміст герметичної харчової упаковки безпечний,...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Може вас зацікавити

Вчені виростять у лабораторії персики, вишні та яблука. Без дерев

Випробування стартували з клітин чорниці, яблук, вишні, фейхоа, персиків,...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в...

Вибір редактора
В продовження теми