Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love.
Яйце під назвою The Boiled виготовлене з соєвого білка і буде доступне в магазинах в Цюріху, Базелі, Люцерні та Женеві уже з цього місяця.
Загалом The Boiled виготовляється з чотирнадцяти різних інгредієнтів, але отримує свою білкову властивість саме із сої.
Упаковка альтернативних яєць коштуватиме 4,40 швейцарських франків (~4,84 долара).
Швейцарська щоденна газета Aargauer Zeitung пише, що яйце за смаком дивовижно схоже на оригінал. Тільки консистенція білка відрізняється сильніше. Яєчний жовток має борошняно-м’яку консистенцію та жовтий колір.
Процес створення яйця починається з наливання рідини, яка утворює білу зовнішню частину, у форми. Лише потім вводять жовтий жовток.
Хоча Migros стверджує, що їх рослинне яйце є першим таким у світі, останнім часом було кілька компаній, які виробляють рослинні яйця.
Наприклад, на початку цього року сінгапурська компанія OsomeFood випустила круто зварене яйця з мікопротеїну.
Але TheBoiled від Migros справді є першим звареним круто яйцем на рослинній основі з сої.