Швейцарський гігант Migros варить рослинні яйця з сої. Їх продаватимуть уже в листопаді

Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love. 

Яйце під назвою The Boiled виготовлене з соєвого білка і буде доступне в магазинах в Цюріху, Базелі, Люцерні та Женеві уже з цього місяця.

Загалом The Boiled виготовляється з чотирнадцяти різних інгредієнтів, але отримує свою білкову властивість саме із сої. 

Упаковка альтернативних яєць коштуватиме 4,40 швейцарських франків (~4,84 долара).

Швейцарська щоденна газета Aargauer Zeitung пише, що яйце за смаком дивовижно схоже на оригінал.  Тільки консистенція білка відрізняється сильніше. Яєчний жовток має борошняно-м’яку консистенцію та жовтий колір.

Процес створення яйця починається з наливання рідини, яка утворює білу зовнішню частину, у форми. Лише потім вводять жовтий жовток.  

Хоча Migros стверджує, що їх рослинне яйце є першим таким у світі, останнім часом було кілька компаній, які виробляють рослинні яйця.

Наприклад, на початку цього року сінгапурська компанія OsomeFood випустила круто зварене яйця з мікопротеїну.

Але TheBoiled від Migros справді є першим звареним круто яйцем на рослинній основі з сої.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s оголосив про співпрацю з багатодержавним оператором канабісу MariMed.Разом компанії розроблять...

Український бренд експортує до ЄС снеки за стародавніми рецептами індіанців

У 2022 році, попри війну, продажі компанії зросли майже на 35% Річний витог компанії склав 23 млн грн.  Окрім того,...

Американці першими виростили в лабораторії мармурову свинячу вирізку

Переважна більшість компаній, що вирощують культивоване м’ясо, зосереджуються на виготовленні ковбас або гамбургерів, бо виробляти м’ясо, яке імітує звичайні...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті білком. Потужним джерелом білку можуть стати комахи та водорості.Виробництво цих...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Марсіанське меню. Українська компанія «варить» космічний борщ та сублімує йогурти

Космічні банани, космічний борщ та навіть омлет. І космос...

Кавові шкірки зупинять старіння — нова розробка вчених

«Ми вирощуємо рослинні клітини та їх частини в біореакторах»,...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту...

Один з найбільш епатажних брендів у світі створив кросівки із бананової шкіри

Взуття є екологічною версією популярних кросівок від Balenciaga Triple...

Штучний інтелект розробив формулу лабораторного какао. Ціни б’ють рекорди.

Ізраїльський стартап Celleste Bio працює над створенням клітинного какао,...

Вибір редактора
В продовження теми