Швейцарський гігант Migros варить рослинні яйця з сої. Їх продаватимуть уже в листопаді

Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love. 

Яйце під назвою The Boiled виготовлене з соєвого білка і буде доступне в магазинах в Цюріху, Базелі, Люцерні та Женеві уже з цього місяця.

Загалом The Boiled виготовляється з чотирнадцяти різних інгредієнтів, але отримує свою білкову властивість саме із сої. 

Упаковка альтернативних яєць коштуватиме 4,40 швейцарських франків (~4,84 долара).

Швейцарська щоденна газета Aargauer Zeitung пише, що яйце за смаком дивовижно схоже на оригінал.  Тільки консистенція білка відрізняється сильніше. Яєчний жовток має борошняно-м’яку консистенцію та жовтий колір.

Процес створення яйця починається з наливання рідини, яка утворює білу зовнішню частину, у форми. Лише потім вводять жовтий жовток.  

Хоча Migros стверджує, що їх рослинне яйце є першим таким у світі, останнім часом було кілька компаній, які виробляють рослинні яйця.

Наприклад, на початку цього року сінгапурська компанія OsomeFood випустила круто зварене яйця з мікопротеїну.

Але TheBoiled від Migros справді є першим звареним круто яйцем на рослинній основі з сої.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до створення більш самостійної продовольчої екосистеми за рахунок альтернативних білків. Нова ініціатива...

Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей

Як зазначають у компанії, йогурт Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative містить на 25% менше цукру, ніж звичайні ароматизовані йогурти....

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

Симнель, кулуракія і мяммі — традиційні великодні страви з усього світу

Воно асоціюється зі світлим святом відродження, прощення, миру. Саме тому для декого воно не в'яжеться з такими продуктами, як...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Американці випустили «протеїнову каву» у стіках — одна кава замінює яйце

Продукція Ultimate Paleo Protein виготовляється з гіпоалергенного та високоефективного...

NASA даст $1 млн тому, хто розробить меню для астронавтів у міжпланетних перельотах

Це - загальний призовий фонд ІІ етапу конкурсу, де...

Із чайного гриба створили нановолокно, яке замінить шкіру та пластик

Bucha Bio працює над двома матеріалами – Shorai та...

Роботи краще розуміють смаки людей: Sony обіцяє інтелектуальну машину на кожну кухню

Інвестиційна команда Sony вважає, що технологія AFS може допомогти...

Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі

Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській,...

Вибір редактора
В продовження теми