Це перша компанія в США, яка перетворила волокна фрукта — саме ту частину, яка зазвичай викидається — у веганське, органічне, цільне рослинне м’ясо.
Фрукти кеш’ю багаті жирами, клітковиною, мінералами, дубильними речовинами та вітаміном С, допомагають боротися із запаленням та підтримувати здоровий рівень цукру в крові.
М’ясисті плоди мають кисло-солодкий пікантний смак.
Як побічний продукт виробництва горіхів та соку кеш’ю, відпрацьована клітковина не потребує додаткової води чи землі для виробництва, що робить її одним з найбільш стійких варіантів рослинного м’яса.
Щоб отримати м’ясо з клітковини, її достатньо лише приготувати
Тобто, рослинна альтернатива Cajú Love складається лише з одного поживного інгредієнта. Не містить ГМО, глютену та консервантів.
Його так само легко готувати, як фарш із курки, свинини чи тунця, пояснюють виробники.
«М’ясо плодів кеш’ю — надзвичайно поживна їжа та один з найбільш екологічних варіантів харчування. З кожною придбаною упаковкою споживачі допомагають зменшити кількість харчових відходів», — заявила Алана Ліма, співзасновниця Cajú Love.
Рослинне м’ясо з одного інгредієнта можна придбати на сайті компанії
А тим часом, китайці розробили курятину з арахісу, яка за смаком, зі слів виробників, більше не нагадує тофу.
Джерело: PR Newswire