Виробник першого рослинного м’яса на грилі запропонував веганам реалістичні реберця

Японський стартап Next Meats після виходу першого у світі веганського якініку, популярної японської страви з яловичини на грилі, створив оригінальну оновлену альтернативу коротких реберець у стилі барбекю.

Кожен шматок нової версії рослинної яловичини є більш пласким і тоншим та має твердішу структуру і покращений смак, що є максимально схожим «до справжнього японського барбекю».

Виготовлені Short-Rib 2.0 з соєвого протеїну, не містять добавок та мають на 5% більше білка за попередню версію.

Next Meats заявляють, що їхні рослинна версія має вдвічі менше жиру за тваринну альтернативу.

Коментуючи запуск рослинних реберець у стилі якініку, Ріо Шірай, співзасновник та генеральний директор компанії оголосив про свої сподівання «надихнути більше людей спробувати Next Meats та їсти більше рослинної їжі».

Після виходу в Японії, Next Meats представить свої оновлені короткі ребра на основі рослин на міжнародних ринках, включаючи Сінгапур, Гонконг та США.

Нещодавно компанія оголосила про відкриття нового заводу в Ніігату, Японія, що дозволить значно збільшити свої виробничі потужності.

Завод працюватиме з відновлювальними джерелами енергії на основі сонячних батарей. Включатиме науково-дослідну лабораторію та виробничі лінії.

Очікується, що нове виробництво запрацює до 2022 року

А тим часом на українському ринку з’явилось рослинне м’ясо вітчизняного виробництва на основі соєвого протеїну.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

10 000 хлібин отримали мешканці прифронтових територій від Good Bread за підтримки Corteva та GlobalGiving

Міжнародна науково-технологічна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience у партнерстві з GlobalGiving виділила грант інклюзивній пекарні Good Bread на виготовлення понад...

Уряд профінансує ветеранам до 1 млн грн на сировину та обладнання

Грантова програма створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, які отримали її внаслідок війни, а також їхніх дружин...

Як ракета над Парижем: Український сервіс доставки їжі розпочав роботу у Греції та Франції

У Греції Rocket запустив доставку в Афінах. На сьогодні там підключені до сервісу десятки ресторанів в різних районах міста.У...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий...

Колишні керівники мережі, яка скоро зайде в Україну, випустять веганські яйця

Юрген Ахенбах, Мартін Гессе, Олександр Вільчек і Дітер Лампрехт...

Макаронні монстри: науковці розробили 3D-макарони, які набувають об’єму під час варіння

Технологія «канавок» або «механізм морфінгу» передбачає створення плоских макаронних...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

Чайний гриб та віскі — мрія пострадянських бебі-бумерів стала реальністю

«Чайна індустрія стрімко розвивається, і росте швидше ніж кава,...

Вибір редактора
В продовження теми