Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою 165 грамів, які можна нарізати та терти.
Він розроблений аналогічно традиційному чеддеру. Ідеально підходить для піци, пасти, сендвічів на грилі тощо.
На відміну від інших рослинних сирів на ринку з кокосової олії, веганський чеддер Green Rebel виготовляється з рису, картоплі та горіхів кеш’ю місцевого походження.
Він також містить рослинну олію, натуральні ароматизатори та не має у своєму складі сої і глютену.
Макс Мандіас, співзасновник Green Rebel відмітив, що їхній рослинний сир такий же «м’який і вершковий, як його молочна версія».
До слова, незважаючи на переносимість лактози у 80% азіатів, популярність сиру в ресторанній індустрії зростає, особливо для тих, що пропонують страви західного стилю, такі як бургери чи макарони.
Веганська альтернатива пропонує споживачам більш здоровий та екологічний вибір, відмітила Хельга Анджеліна Тьяхджаді, генеральний директор стартапу.
Перша веганська піцерія в Індонезії Max’s Pizza вже використовує веганський чеддер від Green Rebel та отримує схвальні відгуки щодо нового продукту.
А тим часом, голландці створили перший у світі веганський глазурований сир із ферментованої пшениці.
Джерело: Green Queen