Крафтова виноробня створює під Києвом унікальні вина, які рекомендують у Лондоні

Українська компанія BIOLOGIST виготовляє унікальні органічні вина, звертаючись до давніх традицій, — за біодинамічним принципом.

«Сказати, що вино це моя пристрасть – нічого не сказати. Це швидше сенс мого життя», — говорить Ігор Петренко, засновник виноробні.

Все вино проходить природні процеси ферментації

BIOLOGISTмінімально використовує сірку та інші препарати для протидії окисленню вина.

«Нові дубові бочки самі собою допомагали антисептично працювати з вином, — розповідають на винарні. — Більшість вин проводимо довгу мацерацію (6-10 днів) з додаванням підсушених гребенів».

Спонтанне бродіння відбувається у таких винах як Піно Нуар, Мерло, Одеський Чорний, Ркацителі, Шардоні, Аліготі.

Для здоров’я виноградної лози та ґрунту на виноградниках відмовилися від використання хімічних пестицидів.

«Нам довелося зменшити обсяги винограду вдвічі та здійснювати збір ягоди в першу чергу за показниками pH. Лише зрілий виноград і тільки ягоди без ушкодження», — ділиться виробник.

Крафтова виноробня BIOLOGIST знаходиться за 7 км від Києва в заповідному урочищі в селищі Лісники. Навесні компанія також відкрила винний клуб на ВДНГ та проводить екскурсії й дегустації.

До речі, на одному з найпрестижніших винних змагань International Wine Challenge 2021 у Лондоні «Одеський Чорний 2019» виробництва BIOLOGIST отримав нагороду як рекомендоване вино. А професійний дегустаційний конкурс Odessa Wine Week відзначив відразу 4 вина золотом та сріблом.

Нагадаємо, раніше перше у світі баночне безалкогольне вино отримало мільйонні інвестиції.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лідер виробництва лабораторного жиру випустить свої перші гібридні сосиски

Ковбаски Mission Chorizo ​​є гібридним продуктом, виготовленим з нерозкритих рослинних білків і культивованого свинячого жиру Mission Barns.Mission Barns культивує...

Фінський стартап зібрав мільйони на виробництво першого яєчного білка з грибів

У раунді взяли участь венчурні фонди, включаючи Maki VC та інвестора-мільярдера Agronomics Limited Джима Меллона.Фінансування використають на комерціалізацію своєї...

Дефіцит морепродуктів закриють рослинні креветки, друковані кальмари та краби із пробірки

Проте пропозиція не зростає такими ж темпами. Кількість морепродуктів, виловлених у дикій природі, залишилася незмінною, а понад 85% світового...

Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція його рецептури?Ідея з’явилася ще у 2014 чи 2015 році. Ми...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70%...

Ринковий гігант розробив кавуновий порошок, що заряджає воду вітамінами

Новий продукт, розроблений брендом Gatorade, отримав назву Gatorade Hydration...

Штучний інтелект відтворив справжній жир грудного молока

Live Green веде діяльність у США, Чилі (де її...

Дві європейські країни побили рекорд у фінансуванні сектору клітинного м’яса

Зокрема, Данія оголосила про виділення приблизно $99,5 млн на...

Гігант подвоїть інвестиції в стартапи — цукор вже замінили ультразвуком

Перш за все, гігант ринку перекусів шукає стартапи, які...

Вибір редактора
В продовження теми