Українська компанія створила із конопель альтернативу м’ясу, яка гальмує старіння

Українська компанія VITEO Hemp вирощує коноплю та виготовляє з неї суперфуд – протеїн, який може повністю замінити м’ясо.

VITEO Hemp працює на кількох заводах у різних областях – Дніпропетровській, Полтавській та Івано-Франківській.

«Ми – одна з небагатьох компаній, яка гарантує повну простежуваність продукції – від посіву насіння до полиць магазину», – йдеться говорять в компанії.

Дійсно, VITEO Hemp охоплює повний цикл – від насіння та вирощування конопель до пакування та реалізації продуктів з доданою вартістю.

Протягом технологічного процесу компанія не застосовує хімічних пестицидів, що дозволяє отримувати органічно чисту крафтову продукцію. Окрім протеїну це також конопляна олія та харчові добавки.

«Протеїн з конопель – натуральне джерело білка, яким можна повністю замінити м’ясо, адже в ньому містяться едемін і альбумін, – зазначає виробник. – Ці білки синтезуються в печінці в період переробки тваринних жирів. Вони необхідні нам для енергії і росту».

Правильна волокниста і груба клітковина, що міститься у протеїні, забезпечує організму очищення від шкідливих бактерій, піклується про мікрофлору, і допомагає засвоювати корисні речовини з продуктів харчування.

Завдяки високому вмісту антиоксидантів конопляний протеїн гальмує старіння

Зазначається, що продукт підійде для для вегетаріанців, сироїдів, людей похилого віку та дорослих людей, а також тих, хто займаються активними видами спорту.

Його можна споживати у будь-якому вигляді. Наприклад, до сніданку добре поєднати конопляний протеїн з фруктами та рослинним молоком. Також протеїн радять додавати до борщу.

Нагадаємо, лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шеф-кухар, який допомагає українцям, першим в США смажитиме лабораторну курятину

Міністерство сільського господарства США надало підрозділам Upside Foods і Eat Just Грант інспекції (GOI), що дозволяє компаніям здійснювати комерційне...

Відомий кіноактор Ештон Катчер інвестує в топовий стартап з вирощування лабораторного м’яса

Співпраця орієнтована на прискорення зростання компанії у розробці та комерціалізації власних технологій виробництва культивованого м’яса.MeaTech 3D вважає, що технології...

Від нарізки до фритюрниці — 60 днів. Картоплю фрі обробляють вуглекислим газом, щоб зберігати без холодильника

Нью-йоркська компанія Farther Farms розробила технологію, яка може змінити спосіб зберігання та розподілу їжі. Використовуючи вуглекислий газ, вони знайшли спосіб...

У Карпатах варять скандинавський сир у гармонії з фазами Місяця

Біодинамічна ферма – це виробництво закритого циклу, розповідає Міра Волощук, засновниця майстерні. За її словами, завдяки гармонізації всіх процесів з...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Продукти харчування без цукру: повний список продуктів

Цукор – це чистий вуглевод, який підвищує настрій та...

Uber Eats з нового року доставлятиме їжу безпілотними автомобілями Hyundai

Платформа доставки їжі Uber Eats та технологічна компанія Motional,...

Вибір редактора
В продовження теми