Колишній юрист та дизайнер зварили осіннє безалкогольне пиво з хмелю та кави

Англійська компанія Big Drop виготовила нове сезонне пиво з ароматом та кольором осені.

Пиво зварили не лише з ніжного хмелю, але й додавши під час гарячого етапу технологічного процесу чашку еспрессо.

Отриманий напій під назвою Leafkicker вважається єдиним у своєму роді в категорії безалкогольних. 

Leafkicker — це бурштиновий ель з концентрацією кави 0,5% ABV

Для створення елю команда пивоварів використовувала сезонний еспресо Red Brick від Square Mile, який має солодкий, злегка фруктовий, текстурований та універсальний смак. 

Його додають у майбутнє пиво під час перенесення рідини з нагрівного баку у ємність для ферментації. Такий варіант був вибраний, щоб забезпечити мінімальний ризик надмірного випаровування кави. 

Джеймс Кіндред (ліворуч) – засновник та головний виконавчий директор, Роб Фінк (праворуч) – засновник та генеральний директор

До слова, Big Drop був запущений лише 5 років тому. Його створив тодішній юрист Роб Фінк зі своїм шкільним другом, дизайнером та підприємцем Джеймсом Кіндредом. Для особливого аромату у процесі пивоваріння вони використовують не лише ячмінь, але й жито, пшеницю та овес. 

Big Drop позиціонується як виробник «найсмачнішого безалкогольного пива у світі»

Як і всі сорти пива Big Drop, Leafkicker зварений до міцності, що дозволяє йому повністю ферментуватися, залишаючись на рівні незалкогольного напою протягом усього процесу. 

В результаті виходить «смачне пиво з земляною тонкою та тонким ароматом ванілі».

Leafkicker містить 75 калорій на банку. Коштує 16 фунтів стерлінгів за 6 банок по 440 мл кожна.

Нагадаємо, раніше сінгапурські вчені створили пиво із кавових відходів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Кривому Розі роблять борошно з плоду довголіття, сушать на чіпси та печуть фокаччу

Вона розповідає, що на старті, розпочавши вирощувати батат, її сім’я не розуміла ні смаку, ні користі цього продукту. Але...

Стартап додав відходи цукрової тростини у хліб, щоб покращити тісто

Род Льюїс, генеральний директор компанії, говорить, що разом з бізнес-партнером вони виявили високий рівень харчових відходів під час подорожі...

Німецькі вчені розробили шоколад із квашеного вівса та дріжджів

Planet A Foods заснували німецькі вчені – брат та сестра. Зараз доктор Максиміліан та доктор Сара Маркварт працюють над...

Мікроводорості стануть їжею майбутнього — інвестори несуть гроші

Окрім цього нещодавно залученого капіталу, Quazy Foods офіційно співфінансується Європейським Союзом.Завдяки новим коштам стартап розширить виробництво до пілотної стадії...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Штучний інтелект відтворив справжній жир грудного молока

Live Green веде діяльність у США, Чилі (де її...

Закарпатські ресторатори варять вареники з чорнилами каракатиці та маринують у меді сир

Таким чином вони прагнуть, щоб відвідувачі поверталися знову і...

Амстердамський виробник бургерів з мікроводоростей обіцяє влаштувати заколот на ринку їжі

Dutch Weed Burger заснована Марком Кулсомом і Лізет Крейшер,...

Українці витратили на незвичні перекуси із хрусткого сиру 20 млн грн

Бренд заснували у 2015 році брати Вадим і Пилип...

«Протягом 10 років альтернативне м’ясо стане повноцінною галуззю» — топменеджер Cargill

“Глобальне споживання білка продовжуватиме зростати. Щоб задовольнити цей попит,...

Вибір редактора
В продовження теми