Колишній юрист та дизайнер зварили осіннє безалкогольне пиво з хмелю та кави

Англійська компанія Big Drop виготовила нове сезонне пиво з ароматом та кольором осені.

Пиво зварили не лише з ніжного хмелю, але й додавши під час гарячого етапу технологічного процесу чашку еспрессо.

Отриманий напій під назвою Leafkicker вважається єдиним у своєму роді в категорії безалкогольних. 

Leafkicker — це бурштиновий ель з концентрацією кави 0,5% ABV

Для створення елю команда пивоварів використовувала сезонний еспресо Red Brick від Square Mile, який має солодкий, злегка фруктовий, текстурований та універсальний смак. 

Його додають у майбутнє пиво під час перенесення рідини з нагрівного баку у ємність для ферментації. Такий варіант був вибраний, щоб забезпечити мінімальний ризик надмірного випаровування кави. 

Джеймс Кіндред (ліворуч) – засновник та головний виконавчий директор, Роб Фінк (праворуч) – засновник та генеральний директор

До слова, Big Drop був запущений лише 5 років тому. Його створив тодішній юрист Роб Фінк зі своїм шкільним другом, дизайнером та підприємцем Джеймсом Кіндредом. Для особливого аромату у процесі пивоваріння вони використовують не лише ячмінь, але й жито, пшеницю та овес. 

Big Drop позиціонується як виробник «найсмачнішого безалкогольного пива у світі»

Як і всі сорти пива Big Drop, Leafkicker зварений до міцності, що дозволяє йому повністю ферментуватися, залишаючись на рівні незалкогольного напою протягом усього процесу. 

В результаті виходить «смачне пиво з земляною тонкою та тонким ароматом ванілі».

Leafkicker містить 75 калорій на банку. Коштує 16 фунтів стерлінгів за 6 банок по 440 мл кожна.

Нагадаємо, раніше сінгапурські вчені створили пиво із кавових відходів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Wine Wall — автономний кіоск для продажу вина з роботом-сомел’є

Ідея проекту в тому, щоб запропонувати магазинам та ресторанам автономне рішення для продажу алкоголю.Рішення пропонується в трьох різних розмірах...

Мед без бджіл, баранина із пробірки та сухі коктейлі — кращі стартапи, що розробляють нову їжу

Крім них у рейтингу – інноватори у сфері сільського господарства, вирощування комах, постачання ресурсів, доставки їжі, взаємодії з покупцями...

Веганська Nutella стане доступною з нового року

З січня 2025 року новий продукт з'явиться на полицях супермаркетів Італії, Бельгії та Франції. Основна зміна у рецепті полягає в...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її культивують та збирають ціле тисячоліття.Салікорнія використовується у різних культурах —...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Ізраїльський стартап навчився вирощувати тилапію у лабораторії

Зараз компанія створює банк генетичних клітин риби, використовуючи свою...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Мікроводорості стануть їжею майбутнього — інвестори несуть гроші

Окрім цього нещодавно залученого капіталу, Quazy Foods офіційно співфінансується...

Британці розробили воду, яка укріплює кістки та робить шкіру пружною

Напій без цукру та містить 20 г білка колагену...

Приклад меню рослинного харчування та його основні переваги

Якщо ви не готові повністю відмовитись від м'яса –...

Вибір редактора
В продовження теми