Зірки Голлівуду інвестують у рослинне преміум-м’ясо

Abbot’s Butcher, американський стартап з виробництва преміального м’яса на рослинній основі, привернув увагу відомих інвесторів з Голівуду — Оуена Вілсона, Вуді та Лорі Харрельсон.

Нове фінансування, сума якого не розголошується, спрямують на розширення присутності бренду у сферах громадського харчування та роздрібної торгівлі, а також подальші дослідження та розробки для збільшення асортименту.

Інвестиційний раунд очолила компанія Melitas Ventures, яка раніше уже підтримала ряд брендів здорових та екологічно чистих харчових продуктів — пробіотичних напоїв, замінників цукру з переробленої рослинної клітковини тощо.

Заснований у 2017 році, Abbot уже продає своє преміальне м’ясо у 800 точках по всій країні. Зовсім нещодавно стартап було запущено в більш ніж 360 локаціях Sprouts Farmers Market.

Лінія продуктів Abbot включає 100% рослинний фарш, чорізо та нарізану курку. Вони виготовлені ​​з горохового білка, овочів, трав, спецій, оливкової олії першого віджиму та оцту. 

М’ясо Abbot виділяється серед інших брендів тим, що має “чисту етикетку”, оскільки його список інгредієнтів не включає сої, ріпаку чи синтетичних ароматизаторів.

Керрі Сонг, засновник і генеральний директор бренду, каже, що асортимент Abbot задовольнить зростаючу кількість споживачів, які піклуються про здоров’я, і шукають не тільки екологічно чистий білок, але й поживні продукти. Та обіцяє подвоїти зусилля у напрямку досліджень і нових розробок.

Нагадаємо, у ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за правжнє м’ясо.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися як до продуктів харчування, напоїв (крафтове пиво, наприклад, або крафтова...

Кавовий гігант випускатиме мед, створений бджолами, які й запилюють каву

Лінійка під назвою Nespresso Bloom включає продукти на основі меду, такі як Coffee Blossom Honey та Coffee Blossom Honey...

Тунець із сочевиці, крабові палички з водоростей — нові тренди foodtech

Багато хто чув про рослинне м'ясо, але настав час іншої тенденції. На тлі виснаження рибних запасів все частіше фінансування...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися для кремів, начинок, замороженої випічки та решти термочутливих продуктів.Інгредієнт можна...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Pepsi поєднала кетчуп з колою, щоб створити ідеальну приправу для хот-догів

Pepsi Colachup (колачуп, що є поєднанням слів кола і...

Перша інновація за сто років – PEPSI випустила напій, збагачений азотом

Nitro Pepsi буде доступна в банках по всій країні...

Вирощене у лабораторії м’ясо з’явилося у паризьких ресторанах Мішлен

Шеф-кухар Жан-Марі Бодік із ресторану Le Ciel de Rennes,...

Розумні ферми: як штучний інтелект змінює сільське господарство?

Як АІ трансформує агросектор? Сільське господарство перебуває на межі революційних...

Вибір редактора
В продовження теми