Зірки Голлівуду інвестують у рослинне преміум-м’ясо

Abbot’s Butcher, американський стартап з виробництва преміального м’яса на рослинній основі, привернув увагу відомих інвесторів з Голівуду — Оуена Вілсона, Вуді та Лорі Харрельсон.

Нове фінансування, сума якого не розголошується, спрямують на розширення присутності бренду у сферах громадського харчування та роздрібної торгівлі, а також подальші дослідження та розробки для збільшення асортименту.

Інвестиційний раунд очолила компанія Melitas Ventures, яка раніше уже підтримала ряд брендів здорових та екологічно чистих харчових продуктів — пробіотичних напоїв, замінників цукру з переробленої рослинної клітковини тощо.

Заснований у 2017 році, Abbot уже продає своє преміальне м’ясо у 800 точках по всій країні. Зовсім нещодавно стартап було запущено в більш ніж 360 локаціях Sprouts Farmers Market.

Лінія продуктів Abbot включає 100% рослинний фарш, чорізо та нарізану курку. Вони виготовлені ​​з горохового білка, овочів, трав, спецій, оливкової олії першого віджиму та оцту. 

М’ясо Abbot виділяється серед інших брендів тим, що має “чисту етикетку”, оскільки його список інгредієнтів не включає сої, ріпаку чи синтетичних ароматизаторів.

Керрі Сонг, засновник і генеральний директор бренду, каже, що асортимент Abbot задовольнить зростаючу кількість споживачів, які піклуються про здоров’я, і шукають не тільки екологічно чистий білок, але й поживні продукти. Та обіцяє подвоїти зусилля у напрямку досліджень і нових розробок.

Нагадаємо, у ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за правжнє м’ясо.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується, що початкова частка ринку інноваційного продукту може скласти 22%. А...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для вуглекислого газу, що кріпиться до дна посудини та заправочної станції.Щоб...

Кенійці випустили жувальну гумку з активованим вугіллям. Розробка тривала 2 роки

Kenafric розпочинав свою діяльність як взуттєвий бізнес, а наразі є одним з найбільших виробників та провідних експортерів кондитерських виробів,...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Веганські жуйки з малиною та коноплею усувають проблеми зі сном і біль у суглобах

Жуйки мають подвійну дію – з одного боку, вони...

Понад 90% ресторанів чекає автоматизація та експерименти з меню

З приходом пандемії споживачі понад усе почали цінувати безпеку,...

Стартап, що друкує лабораторний жир та карпаччо, оголосив про будівництво заводу

Компанія Mea Tech має намір створити експериментальний завод попередньо...

Молодь переходить з енергетиків на розслабляючі напої з каннабісом та ромашкою. Дослідження

Замість банки умовного “red bull” споживачі шукають кардинально інше,...

Вибір редактора
В продовження теми