З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Каліфорнійський виробник продуктів харчування The Urgent випустив суміш для тортів Brave Robot Climate Hero Super Cake на основі “мікробного” молока.

spot_img

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка Perfect Day, створеного шляхом точного бродіння. 

Протеїн являє собою коров’яче молоко, але отримане без тварин

Для приготування різноманітної випічки, включаючи пироги, кавовий торт, брауні тощо, суміш достатньо з’єднати з водою та олією. Яйця не потрібні.

«Чарівний молочний білок без тварин в нашій суміші для тортів замінює еквівалент трьох яєць», — заявляють виробники.

Climate Hero Super Cake від Brave Robot упакований у 100% компостований пакет.

З одного пакета ємністю 496 г можна виготовити два круглих коржі, діаметром близько 20 см. Рецепт розміщений на звороті упаковки.

Бренд Brave Robot дебютував минулого року, випустивши морозиво, яке містить сироватковий протеїн Perfect Day. Згідно даних The Urgent, за перший рік роботи компанія продала більше мільйона пінт продукту.

Perfect Day показала, що її запатентована технологія дозволяє скоротити викиди щонайменше на 85% і до 97% порівняно з молочними продуктами, отриманими зі звичайних ферм.

«Ми раді запропонувати більш ніжні варіанти десертів, які не тільки виняткові за смаком і текстурою, але й сприятливі до клімату», — сказав Август Вега, президент Brave Robot.

Джерело: Food Business News, Brave Robot

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На полицях супермаркетів з’являється чорна та червона ікра із водоростей

Голландський виробник Cavinoir створив два таких продукти на рослинній основі: блискучу ікру чорного кольору та ікру в стилі локса...

Український виробник за допомогою бронзи створює макарони, які найкраще просочуються соусами

Це стало можливим завдяки впровадженню італійських технологій, які значно підвищують якість продукції, повідомляє виробник.Унікальність підходу "Терлич" полягає у використанні...

Італійські шеф-кухарі створили преміум-корм для людей. У кубиках.

«Наші кубики — на 100% справжня їжа. Смак і консистенція схожі на звичайну їжу», — пояснює Марія Лаура Вакафлорес,...

Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska

Ukraine follows the global trends, and several companies have already announced about entering the market with innovative replacements of...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Пластична операція. Українці виготовили пакети із кукурудзяного крохмалю

Компанія розпочала діяльність у лютому 2018 року – коли...

Закарпатські ресторатори варять вареники з чорнилами каракатиці та маринують у меді сир

Таким чином вони прагнуть, щоб відвідувачі поверталися знову і...

Вибір редактора
В продовження теми