З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Каліфорнійський виробник продуктів харчування The Urgent випустив суміш для тортів Brave Robot Climate Hero Super Cake на основі “мікробного” молока.

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка Perfect Day, створеного шляхом точного бродіння. 

Протеїн являє собою коров’яче молоко, але отримане без тварин

Для приготування різноманітної випічки, включаючи пироги, кавовий торт, брауні тощо, суміш достатньо з’єднати з водою та олією. Яйця не потрібні.

«Чарівний молочний білок без тварин в нашій суміші для тортів замінює еквівалент трьох яєць», — заявляють виробники.

Climate Hero Super Cake від Brave Robot упакований у 100% компостований пакет.

З одного пакета ємністю 496 г можна виготовити два круглих коржі, діаметром близько 20 см. Рецепт розміщений на звороті упаковки.

Бренд Brave Robot дебютував минулого року, випустивши морозиво, яке містить сироватковий протеїн Perfect Day. Згідно даних The Urgent, за перший рік роботи компанія продала більше мільйона пінт продукту.

Perfect Day показала, що її запатентована технологія дозволяє скоротити викиди щонайменше на 85% і до 97% порівняно з молочними продуктами, отриманими зі звичайних ферм.

«Ми раді запропонувати більш ніжні варіанти десертів, які не тільки виняткові за смаком і текстурою, але й сприятливі до клімату», — сказав Август Вега, президент Brave Robot.

Джерело: Food Business News, Brave Robot

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

За десять років існування ринку лабораторного м’яса на ньому з’явилося 150 гравців

За цей час Mosa Meat розпочала будівництво гігантського заводу промислового виробництва поблизу пілотного заводу у Маастрихті, а дві країни...

СМАК ПЕРЕМОГИ. Повний рейтинг інноваційних харчових компаній України – 2024

NEWFOOD.UA — портал про нові харчові технології, склав перший в Україні Рейтинг «ТОП-25 інноваційних харчових компаній». У список переможців...

Засновник Starbucks Говард Шульц про те, як інвестиції в співробітників допомагають росту компанії

До 100-річчя журналу Forbes засновник мережі знаменитих кав'ярень написав есе про те, як поєднати прибутковість бізнесу і людське ставлення."У...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися для кремів, начинок, замороженої випічки та решти термочутливих продуктів.Інгредієнт можна...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Родини з дітьми та ВПО можуть отримати 150 тис. грн на власний бізнес

Фонд планує профінансувати не менше 100 підприємницьких проєктів у...

Штучний інтелект імітував смак справжньої курки з місива бамбуку, персиків та нуту

Нова розробка буде використана на створення нових продуктів і...

На Львівщині роблять печиво, що покращує настрій, знімає стрес та підтримує мозок

Засновником і натхненником створення здорового печива є Руслана Римарська....

Коктейль проти вірусу: PepsiCo інвестує в партнерів, Coca-Cola запускає нове обладнання, Nestlé вийшла на ринок кави

На це діє безліч факторів: пандемія короновірусу, карантинні обмеження,...

Вибір редактора
В продовження теми