Зірка популярного серіалу з Netflix створив веганську заміну не менш популярній Nutella

17-річний актор Ной Шнапп, відомий своєю роллю Вілла Байерса у серіалі «Дивні речі» (англ. Stranger Things, створений спеціально для сервісу Netfix), випускатиме веганську версію «Нутелли».

Новий бренд, що отримав назву TBH, утворився після двох років співпраці між Шнаппом і венчурною студією Umana.

Веганська горіхова паста TBH виготовляється без глютену та пальмової олії, кошерна і, зі слів виробників, містить в три рази більше білка, ніж існуючі на ринку пасти з фундука.

Веганська альтернатива має вдвічі менше цукру, ніж лідер категорії

Какао, що використовують для TBH, сертифіковане UTZ. Це означає, що воно відповідає «суворим вимогам», включаючи належні сільськогосподарські методи та безпечні умови праці.

Актор Ной Шнапп

Фундукова шоколадна паста має упаковку, виготовлену зі 100% перероблених матеріалів.

Ной Шнапп розповів, зважаючи на те, що збирання пальмової олії є основною причиною вирубки лісів, він хотів створити свій улюблений з дитинства продукт, але який буде не лише корисним, а й сприятливим для навколишнього середовища.

TBH, орієнтований на покоління Z, має прозорий ланцюг виробництва, а це, на думку актора, надзвичайно важливо для молодого покоління.

Паста з лісового горіха вже доступна для передзамовлення на сайті компанії, а у роздрібних торгових точках TBH можна буде придбати не раніше 2022 року.

Нагадаємо, український винахідник створив технологію виробництва горіхової пасти, яка зберігається два роки.

Джерело: Plant Based News, Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Луддити на марші: влада Нідерландів штучно стримує попит на рослинне молоко

Wakker Dier провела аналіз розвитку середніх цін на літр молока в супермаркетах Albert Heijn, Aldi, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Jumbo,...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

Алекс Коваленко

Український підприємець-новатор у сфері foodtech. Ідеолог та драйвер створення екосистеми VOLIA, співзасновник компанії з управління індустріальними та технопарками Uparks,...

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних альт-м’ясними компаніями для зв’язування інгредієнтів у бажані волокнисті форми, технологія...

Danone поїть українців інноваційним молоком із вівса, кукурудзи та лісових горіхів

Українські споживачі уже можуть знайти широкий асортимент напоїв і йогуртів Alpro, включно з мигдальним молоком (із додаванням цукру та...

Харків’яни смажать альтернативну каву — із жолудів

До переїзду в село у 2020 році Максим встановлював у Харкові маркізи та тенти, а Ольга працювала шеф-кухаркою у...

Може вас зацікавити

Український бренд створює шоколад із інгредієнту для бальзамування мумій

Керобові плитки – це здорова альтернатива традиційному шоколаду, говорять...

Венчурні інвестори вкладають мільйони у створення молекулярної кави, сиру та віскі

Таким чином, обсяг фінансування Compound Foods від старту діяльності...

Вибір редактора
В продовження теми