Одна порція кави – це одна заморожена шайба з 26 грамами продукту, звареного за власно розробленим Cometeer процесом екстракції.
Для збереження смаку та аромату екстракт кави заморожують рідким азотом при температурі -196 градусів по Цельсію (-321 градус по Фаренгейту).
Кожна шайба упакована в алюмінієву капсулу та може зберігатися в морозильній камері до 18 місяців.
Шайби Cometeer не є ні розчинною кавою, ні кавовим концентратом, а миттєво замороженим кавовим екстрактом. Тому і смакують зовсім інакше – без гіркоти пересмаженої кави чи надмірної кислинки.
Маючи різний рівень обсмажування зерен, Cometeer пропонує п’ять типів кави, у тому числі і без кофеїну.
Ароматна кріокава виготовлена з якісних, ретельно каліброваних зерен, правильно обсмажена, змелена та зварена з неймовірною точністю. Саме це є запорукою смаку напою.
Кава не містить консервантів – лише екстракт кавових бобів та воду
Щоб випити чашку напою, достатньо обдати шайбу окропом, покласти вміст у чашку й залити гарячою водою.
Кожна шайба кріокави коштує 2 долари. Це дешевше, ніж кава з американської кав’ярні. Одначе використання шайб обходиться дорожче, ніж приготування кави з мелених зерен вдома.
Ті, кому вдалося спробувати інноваційний напій, говорять, що смак та зручність виправдовують свою ціну. Тим паче, що він не займає багато місця у морозильній камері.
Нагадаємо, американці також випустили «протеїнову каву» у стіках — одна кава замінює яйце.
Ви що там курите? Які -321 градуси?
Фізику в школі вчили? -273,15 °C – абсолютний нуль температур. Нижче температури бути не може.
Рідкий азот має температуру кипіння −195,75 °C (або якщо ви хочете нав’язати нам імперську систему, якою ніхто, опріч американців, не користується, то -319 °F)
Ігоре, вітаю! Уточнили — екстракт кави заморожують рідким азотом при температурі -196 градусів по Цельсію (-321 градус по Фаренгейту). Дякую за уважність!