Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

Veganz, яка 10 років тому вважалася піонером у сегменті рослинної їжі в Німеччині, готується до виходу на біржу.

spot_img

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі (FWB). За рахунок публічного розміщення компанія планує зібрати до 50 млн євро на розширення.

З моменту заснування в 2011 році Veganz перетворилася на найбільшого постачальника веганської рослинної їжі в Європі за багатьма категоріями. Додаткові інвестиції допоможуть прискорити її зростання.

Джек Бредак, засновник і генеральний директор компанії разом з партнером

Більшість коштів планується виділити на будівництво нового виробничого комплексу в Берліні площею 10 тис. кв. м, а також на дослідження і розробки, маркетинг і дистрибуцію.

Це також допоможе Veganz, який наразі працює в більш ніж половині всіх європейських країн з понад 22 600 точками продажу з такими великими роздрібними продавцями (Aldi, Lidl і Coop), вийти на нові європейські ринки.

Портфоліо Veganz налічує 120 продуктів: веганське м’ясо, молоко та інші замінники молочних продуктів, закуски, соуси, приправи, інгредієнти для приготування їжі та готові страви

Veganz також управляє власною мережею супермаркетів з трьома магазинами в Берліні.

«Ми пропонуємо надзвичайно інноваційний асортимент продукції, здатний задовольнити потреби споживачів — від сніданку до вечері. Жоден з наших конкурентів не має настільки широкого асортименту», — сказав Джек Бредак, засновник і генеральний директор компанії.

Окрім зростання бренду та поширення, IPO допоможе Veganz прискоритися в розробці рослинних сирів та морепродуктів.

Нагадаємо, виробник молока без корів, яке підтримав Walt Disney та Ді Капріо, також готується до IPO.

Джерела: Veganz, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для проведення дослідження агротехнологічна компанія Protifarm, яка є членом коаліції природних...

Італієць та українка роблять їстівні троянди із середньовічного продукту

У 100 грамів троянд стільки ж вітамінів та мікроелементів, як і в 800г свіжих ягід Пастила — сировина для створення...

Британці вивели на ринок преміальний сорт меду, який вбиває збудників тифу та загоює рани

Запущена The True Honey Co пропозиція Rare Harveast містить 2050 мг метилгоксаль (MGO). MGO – це інгредієнт меду манука,...

Брокомоле та їжа лівійських євреїв. Українська «Стодола» виготовила унікальні соуси

У лютому компанія випустила на ринок цілу лінійку незвичайної органічної їжі. Це – соус брокомоле, що являє собою суміш...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Відомий кіноактор Ештон Катчер інвестує в топовий стартап з вирощування лабораторного м’яса

Співпраця орієнтована на прискорення зростання компанії у розробці та...

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та...

Вибір редактора
В продовження теми