Лідер виробництва лабораторного жиру випустить свої перші гібридні сосиски

Каліфорнійський виробник культивованого жиру Mission Barns спільно з виробником ковбас Silva Sausage створили свій перший спільний продукт — сосиски чорізо.

Ковбаски Mission Chorizo ​​є гібридним продуктом, виготовленим з нерозкритих рослинних білків і культивованого свинячого жиру Mission Barns.

Mission Barns культивує жир, використовуючи запатентований процес вирощування справжніх клітин без тварин.

Таке поєднання забезпечить соковитість та смак, як у звичайної ковбаси, проте без недоліків тваринних білків, обіцяють виробники.

Це перший виробничий цикл продукту. Випробування показало, що компанії мають можливості для виробництва ковбасок у промислових масштабах.

У рамках партнерства Mission Barns використовуватиме виробничі потужності Silva Sausage, які можуть виготовляти до 22,7 тонн ковбаси на день.

Виробник ковбас також надасть свою мережу дистрибуції, пакування та логістику, щоб вивести перші спільні гібридні ковбаски на ринок.

«Ми були приємно здивовані, побачивши що система Mission Fat настільки успішно розширюється з використанням комерційного обладнання, забезпечуючи першокласну функціональність та смак», — зазначив Вініт Джіндал, керівник відділу харчових наук Mission Barns.

Багаторічне партнерство передбачає постійне розширення виробництва, включно з розширенням можливостей Silva Sausage для створення додаткових альтернативних білкових продуктів.

Дата офіційного запуску гібридних ковбасок чорізо поки що не визначена.

Джерело: The Spoon, BusinessWire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім днів Перший продукт компанії надійде в роздрібну торгівлю в 2025 році,...

Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування їжі, кави...

Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню.Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня. Він являє собою...

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в $20 млн. Частково для його фінансування компанія скористалася державною кредитною...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Творець першої у світі лабораторної риби поглине ще одну велику компанію

Ця угода призведе до появи світового лідера в галузі...

Український винахідник створив технологію виробництва горіхової пасти, яка зберігається 2 роки

Як повідомляє Укрінформ, на переробку йде широкий перелік сировини...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський...

Безалкогольні винні концентрати – британці хочуть перевинайти Каберне Совіньйон

Заснована винним критиком та письменником Метью Джуксом, компанія прагне...

Моцарела з кокосу — британські розробники створили новий вид веганського сиру

Нова безмолочна пропозиція виготовлена ​​на основі кокосової олії. Альтернативний...

Вибір редактора
В продовження теми