Стартап зі штаб-квартирою в Парижі створив рослинне сало, яке можна смажити на сковорідці

Стартап 77 Foods зі штаб-квартирою в Парижі працює над відтворенням продуктів тваринного походження, які просто обожнюють споживачі, у вигляді рослинних аналогів.

spot_img

Топові продукти 77 Foods — бекон та сало. Проте вони планують створити цілу лінійку їжі на рослинній основі, яка є стійкою, доступною, поживною та достатньо смачною.

“У 77 Foods наші вчені надихаються природою та використовують тільки інгредієнти, отримані з рослин. Ми інкапсулуємо рослинні олії — соняшникову, олію каноли тощо. Завдяки цій інновації можна зробити щось подібне до жирової тканини, яка дуже нагадує прожилки у м’ясі. Її можна нарізати, готувати, а в процесі вона повільно виділятиме олію”, — ділиться Ніколас Швейцер, генеральний директор та співзасновник 77 Foods.

77 Foods вірить, що через 25 років більшість м’яса, яке їдять люди, буде нетваринним

Сало, створене паризьким стартапом, є багатим джерелом білків. Основний інгредієнт — текстурований соєвий білок, що надає продукту смак, волокнисту текстуру та збалансований харчовий профіль.

З рослинним салом можна готувати улюблену всіма карбонару, кіші, додавати в салат чи класти на шматок хліба — але по-веганськи.

Щоб підсмажити рослинне сало, його необхідно тримати на сильному вогні при регулярному помішуванні протягом 5 хв.

Не менш цікавим продуктом є рослинний бекон. Скибочки ідеально смачні та добре поєднуються, наприклад, з рослинними яйцями.

92% сліпих дегустаторів віддали перевагу бекону 77 FOODS перед свинячим беконом

Бекон доступний сирим або попередньо приготованим, свіжим або замороженим. Щоб довести його до готовності, достатньо потримати на сковорідці 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні. 

Нагадаємо, раніше створили смажений бекон із пшениці, який хрустить, як справжній.

Джерела: 77 Foods, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Нідерландах за допомогою мікробів створили замінник риби та м’яса

Білковий продукт може бути отриманий з маніоки, кукурудзи, картоплі, цукрового очерету та навіть буряка.Багатий на протеїн Fermotein виготовляється методом...

Пепероні без м’яса: гіганти ресторанної індустрії відзначили Новий рік переходом на рослинне меню

Запуски нових продуктів відбуваються у міру зростання попиту на рослинну дієту.  Світовий ринок рослинного м’яса зростатиме більш ніж на 20%...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Тернопільський бренд створює “живу” пасту з чорнилами каракатиці

Для виробництва пасти підприємство використовує фермерські яйця та борошно грубого помолу Semola di grano duro. Його структура нагадує манку,...

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як м'ясу, так і рослинним продуктам, при цьому має текстуру, яка...

Задля довіри споживачів: нова фабрика 3D-друку м’яса демонструватиме процес наживо

Відвідувачі матимуть змогу побачити кожен етап створення продукту: від початку виробництва до етапу пакування, а також взяти участь у...

Може вас зацікавити

Чіпси зі смаком квашеної капусти та шоколад із манго — хіти китайського ринку фастфуду

Такими результатами аналізу ринку поділилася Dada Group, що керує...

Фріпси з кавуна та пастила із йогурту: у Рівному варять унікальні фруктові снеки

Засновниця бренду Тетяна Новачук почала варити пастилу ще у...

Вибір редактора
В продовження теми