Продано перший мільйон порцій «мікробного» морозива. Наступний — сир

Торгова марка Brave Robot каліфорнійської компанії The Urgent всього за рік після свого запуску продала понад 1 млн пінт морозива із молока, створеного бактеріями, йдеться у останньому звіті про продажі.

Brave Robot був запущений минулого року як перший бренд The Urgent Company, і з тих пір компанія додала до свого портфоліо Modern Kitchen — перший у світі вершковий сир без тварин. 

Brave Robot виготовляє морозиво, використовуючи біоідентичні сироваткові молочні протеїни Perfect Day, які створюються за допомогою точного бродіння.

Процес включає кодування послідовностей ДНК справжніх молочних білків у мікроорганізми, щоб ферментувати ті самі білки без застосування корів. 

Морозиво з такого молока продукує на 34% менше викидів парникових газів, ніж традиційні аналоги

Кілька місяців тому бренд розпочав маркування вуглецю на кожній пінті морозива. З огляду на обсяг продажів за останній рік, їм вдалося заощадити викиди, еквівалентні об’їзду Землі 40 разів.

Зважаючи на успіх Brave Robot, компанія продовжить поповнювати ринок новою клімат-сприятливою молочною продукцією без тварин.

Так, нещодавно The Urgent Company випустила вершкові сири Modern Kitchen без тварин і, ймовірно, розроблятиме більше сирних продуктів.

вершкові сири Modern Kitchen

Зазначимо, що сир є однією з найбільш швидкозростаючих категорій альтернативних білків без тварин. Опитування, проведене  Food Tech Formo свідчить про те, що 71% споживачів готові купувати сир, вироблений мікроорганізмами, без тварин.

Джерело: Green Queen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Компанія, в яку вклався Білл Гейтс, спільно з китайським гігантом фаст-фуду виводить страви з рослинною яловичиною

Новинки можна буде скуштувати в Panda Express Innovation Kitchen в Пасадені (Каліфорнія) уже в лютому.Дві нові страви Beyond Meat...

Колишній юрист та дизайнер зварили осіннє безалкогольне пиво з хмелю та кави

Пиво зварили не лише з ніжного хмелю, але й додавши під час гарячого етапу технологічного процесу чашку еспрессо.Отриманий напій...

Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування їжі, кави...

Німецькі фармацевти створили реактиви, які дозволять виробляти лабораторне м’ясо у глобальному масштабі

Для новачків сегменту Merck створює реактиви, середовище для вирощування клітин та навчатиме безпосередньо технології виробництва м’яса в лабораторії.За словами...

Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження

Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до...

Найбільша інвестиція в альтернативне м’ясо — $0,4 млрд отримали стейки з грибів

Загальна сума інвестицій у стартап з моменту заснування сім років тому складає $365 млн “Ми використаємо фінансування для різноманітних цілей,...

Може вас зацікавити

Скандинави питимуть український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами

Цього року компанія прийняла участь у найбільшій скандинавській виставці...

23 нові компанії почали культивувати м’ясо. Інвестиції б’ють рекорди

Всього вирощуванням м'ясних культур займається 76 компаній — на...

Вибір редактора
В продовження теми