Найбільший німецький молочний кооператив переходить на веганську продукцію на основі вівса і рису

Найбільший молочний кооператив у Німеччині DMK Group почне випускати рослинні альтернативи, а перший веганський сир бренду з’явиться навесні 2022 року.

«Оскільки попит на альтернативний протеїн зростає у всьому світі, ми — як перспективний молочний кооператив — повинні слідувати цій тенденції», — заявив Інго Мюллер, генеральний директор DMK Group.

Під час розробки альтернативного сиру, основний акцент був направлений на плавлення та підрум’янювання.

Кооператив планує створити альт-продукт, який максимально нагадуватиме звичайний сир, особливо при застосуванні для піци, запіканок чи як начинку для веганських альтернатив м’яса.

Генеральний директор наголосив, що основним продуктом DMK Group так і залишиться коров’яче молоко, проте це не заважає співіснуванню молочних і немолочних продуктів, які сприятимуть динамічному зростанню кооперативу.

«Як найбільший кооператив країни, ми маємо перевагу знати, яким має бути справжній смак молочних продуктів і можемо застосовувати наші інновації для альтернатив рослинного походження», — додав Мюллер.

Бренд DMK MILRAM Food Service також працює над серією десертів на рослинній основі з вівса та рису, які будуть запущені в першому кварталі 2022 року.

Нагадаємо, голландці створили перший у світі веганський глазурований сир із ферментованої пшениці.

Джерело: Coop News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на приготування яких піде від 3 до 5 хвилин. За цей...

В Азії – гострий дефіцит яєць. Їх замінять розробки з люпину, картоплі та квасолі мунг

Проблеми поставки курячих яєць вперше почали виникати на початку 2022 року. Їх посилили спалахи пташиного грипу та поширення захворювання...

Австрієць виготовив в Україні преміальний делікатес, якому дві тисячі років

Засновник бренду – австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який у 2004 році приїхав до України як директор з маркетингу українського...

Найбільший у світі переробник м’яса вирощуватиме лабораторну свинину в Іспанії

Компанія оголосила про плани щодо придбання BioTech Foods, іспанського стартапу, що займається вирощуванням м'яса у біореакторах, а також створення...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

Може вас зацікавити

Найбільша бійня Європи відступає перед альтернативним м’ясом

Також компанія визнає, що недооцінила можливості розвитку сегменту рослинної...

Орбітальний ланч. Для космосу розробили ароматну їжу в інноваційній упаковці

Щоб забезпечити збереження смакових якостей, гарантуючи при цьому їхній...

Морозиво із цвітної капусти виходить на полиці супермаркетів

Woolworths — друга за величиною група супермаркетів Нової Зеландії,...

Українці відтворюють рецепти зі стародавнім суперфудом

Зокрема, житомирський майстер народної творчості Олег Земнухов під час...

ЄС визнав безпечними рослинні яйця компанії, що першою у світі почала продавати культивоване м’ясо

Очікується, що це дозволить американській компанії вивести свій продукт...

Вибір редактора
В продовження теми