Найбільший німецький молочний кооператив переходить на веганську продукцію на основі вівса і рису

Найбільший молочний кооператив у Німеччині DMK Group почне випускати рослинні альтернативи, а перший веганський сир бренду з’явиться навесні 2022 року.

«Оскільки попит на альтернативний протеїн зростає у всьому світі, ми — як перспективний молочний кооператив — повинні слідувати цій тенденції», — заявив Інго Мюллер, генеральний директор DMK Group.

Під час розробки альтернативного сиру, основний акцент був направлений на плавлення та підрум’янювання.

Кооператив планує створити альт-продукт, який максимально нагадуватиме звичайний сир, особливо при застосуванні для піци, запіканок чи як начинку для веганських альтернатив м’яса.

Генеральний директор наголосив, що основним продуктом DMK Group так і залишиться коров’яче молоко, проте це не заважає співіснуванню молочних і немолочних продуктів, які сприятимуть динамічному зростанню кооперативу.

«Як найбільший кооператив країни, ми маємо перевагу знати, яким має бути справжній смак молочних продуктів і можемо застосовувати наші інновації для альтернатив рослинного походження», — додав Мюллер.

Бренд DMK MILRAM Food Service також працює над серією десертів на рослинній основі з вівса та рису, які будуть запущені в першому кварталі 2022 року.

Нагадаємо, голландці створили перший у світі веганський глазурований сир із ферментованої пшениці.

Джерело: Coop News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Морозиво з рогів лося: литовські ресторатори шокують унікальними рецептами

Оскільки морозиво наповнене конопляною олією КБР, попит на пікантні смаки значно збільшився.Зважаючи на минулорічний успіх морозива з кропиви, пива...

Корінна японська рослина замінить консервант у ковбасі та зменшить канцерогенний вплив

Група вчених випробувала продукти з використанням екстракту споришу японського, виготовленого італійською компанією Nutraceutica проти традиційно обробленого червоного та білого...

Сінгапурська компанія розробила автоматизовані біореактори для вирощування лабораторного м’яса

Сінгапурська SingCell, заснована у 2020 році, розробила повністю автоматизовані промислові біореактори для виробництва клітинного м’яса. Місія стартапу – знизити...

$2,5 млрд в національну економіку: Ізраїль стає центром світового foodtech

Згідно зі звітом Ізраїльського управлінням інновацій (IIA), Всесвітнього економічного форуму та мережі Четвертої промислової революції (C4IR), виробництво альтернативних білків...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

У бельгійських вафлях замінили вершкове масло на жир з комах

«Жир на основі комах є стійкою та здоровою альтернативою...

Всесвітньо відомий виробник алкоголю продаватиме ром у форматі морозива

У результаті співпраці створено новий унікальний смак морозива —...

Революція в доставці їжі за допомогою роботів та автономних автомобілей

Роботизовані системи та автономні автомобілі вже давно вийшли за...

Американці знайшли спосіб здешевити рослинне молоко і зробити його смачнішим

Як зазначають у компанії, частіше за все молочні альтернативні...

Вибір редактора
В продовження теми