Coca-Cola випустила «розумну воду», дистильовану парою — з женьшенем та кульбабою

Бренд Smartwater від Coca-Cola запустив smartwater+, нову лінійку напоїв преміум-класу з унікальним поєднанням смаків, розроблених для оздоровчих цілей.

З моменту заснування у 1996 році бренд Smartwater спочатку зосереджувався на дистильованій воді без запаху з додаванням електролітів. 

Згодом розширився до лужних та антиоксидантних вод. У 2020 році з’явилися ароматизовані напої.

Цього року бренд smartwater+ змістив свою увагу на концепцію оздоровлення

Вчені з питань харчування визначили перелік інгредієнтів та ароматизаторів, що найкраще підтримують певну оздоровчу мету, зберігаючи при цьому унікальний смак «розумної води».

Так, новинками бренду стали три позиції smartwater+: 

  • Сlarity з екстрактом женьшеню та зеленого чаю для розумової зосередженості.
  • Tranquility — з екстрактами ашваганди та мандарина, що сприяє емоційному спокою.
  • Renew насичений екстрактом кульбаби та лимона для пожвавлення та активності.

Кожен варіант smartwater+ містить 10 калорій і пропонується в новій пляшці об’ємом 700 мл з напівпрозорою етикеткою.

Напої дистильовані парою, містять електроліти для поліпшення смаку, не мають цукру та складаються виключно з натуральних інгредієнтів.

Асортимент опцій «розумної води» зі смаком розшириться у 2022 році. Він поповниться новим негазованим смаком манго та маракуйї, а вже зараз smartwater+ готується до запуску ще одного аромату.

Нагадаємо, бренд активного способу життя Nirvana Water Sciences першою в історії створив воду, що підвищує продуктивність м’язів.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Green Monday із Гонконгу створила із вівса веганське морозиво

Морозиво мочі буде подаватися в кафе та пропонується під брендом Oatchi у продуктовому магазині Green Common.Десерт містить на 17%...

«Колись банка пива була зі сталі, важила майже кілограм, а щоб її відкрити, треба було мати спеціальний ключ», — Юрій Гук, Carlsberg Ukraine

Баночне пиво має власний день народження  — 24 січня. Вперше в світі його виготовили в 1935 році у США....

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі проявляють великий інтерес до морських овочів, оскільки споживачі усвідомили їх...

Українці почали пити в 14 разів більше рослинного молока: домінує вівсяне й соєве

Ринок рослинного молока в Україні сформувався відповідно до світових тенденцій, які прийшли зі США та Великобританії, вважають в аналітичній...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Стартап створив із апельсинової шкірки замінники олії та яєць

Мінімально оброблені інгредієнти забезпечують в'язкість, гелеутворення, емульгування та стабільність...

Велика цукрова компанія створила соковите рослинне м’ясо із жому

Fidesse – це інгредієнт, який має надати ідеальної текстури...

Японці створили рослинні версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі

На заході вони представили стійкі версії трьох найпопулярніших делікатесів...

Поляки розробили наклейки, які подовжують термін зберігання грибів

Формат наклейки – простий у використанні, говорить Тім Малефіт,...

Вибір редактора
В продовження теми