McDonald’s готує “тест-драйв” рослинних бургерів, розроблених з Beyond Meat

З листопада цього року рослинний бургер McPlant буде доступний протягом обмеженого часу у восьми американських закладах McDonald's, повідомляють у корпорації.

McPlant — це бургер з котлетою на рослинній основі, розроблений корпорацією спільно з гігантом альт-м’ясної промисловості Beyond Meat.

Раніше цього року McDonald’s здійснив пробний запуск цього бургера у Швеції та Данії, а минулого місяця McPlant з’явився у деяких місцях Великобританії.

Британська версія відрізняється від попередніх тим, що вона на 100% веганська. Втім, американський варіант поки що містить деякі інгредієнти, що включають білок тваринного походження.

McDonald’s анонсував американський McPlant, як бургер на кунжутній булочці з майонезом та американським сиром на додаток до стандартного тріо з салату, помідорів та солоних огірків.

За деякими даними, рослинний бургер буде готуватись на тому ж грилі, що і традиційний. В той же час, згідно офіційної заяви корпорації, McPlant «має культовий смак бургерів McDonald’s, тому що він один».

Американська версія McPlant буде доступна протягом обмеженого часу «до закінчення запасів» у 8-ми окремих закладах наступних міст: Ірвінг та Керролтон, Техас; Сідар-Фоллз, Айова; Дженнінгс і Лейк-Чарльз, Луїзіана; та Ель-Сегундо і Манхеттен-Біч, Каліфорнія.

Нагадаємо, в Чикаго десять ресторанів McDonald’s почали використовувати штучний інтелект для прийому замовлень. Поки що його точність складає 85%.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі», компанія створила майже ідентичні версії продуктів.Шоколад без какао, арахісове масло...

Новий бренд виготовляє косметику із українського меду. Інвестори — теж українці

Інгредієнтом для нового бренду став мед виробництва компанії Beehive, яку створив засновник інвестиційного холдингу EFI Group Ігор Ліскі.“Ми раді...

Лабораторія «win-win» створила преміум-шоколад за допомогою бродіння

Замість какао-бобів засновники Food Labs підприємець Ахрум Пак та науковець Джонні Дрейн додають у солодощі ферментований ячмінь та плоди...

DaVinci Kitchen будує роботизований паста-кіоск

Індустрія робототехніки активно заходить в сферу ресторанного бізнесу. Мінімізація взаємодії між людьми, проблеми з кадрами, необхідність збільшення пропускної здатності...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Не заважають: ринок замінників яєць активно зростає, але гравців все ще мало

Розвитку сегменту сприяють активний попит на рослинні інгредієнти, а...

Uber купує алкогольний стартап в 15 разів дорожче за його реальну вартість

Drizly буде інтегрований з додатком Uber Eats, але компанія...

Вибір редактора
В продовження теми