Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

Рок-музикант Брайан Адамс приєднався до канадського стартапу bettermoo (d) у якості партнера-засновника.

Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування їжі, кави тощо.

Брайан Адамс дотримується рослинного харчування понад 30 років

«Виховання відповідальних харчових звичок, таких як вибір альтернативних молочних продуктів на рослинній основі, — це те, що ми всі можемо зробити, щоб уникати жорстокого відношення до тварин та допомогати навколишньому середовищу, — сказав він. — Я радий бути запрошеним до числа співзасновників bettermoo (d) саме з цих причин».

Протягом наступних двох років компанія планує розробити та запустити у виробництво альтернативи вершковому маслу, йогурту, сиру, морозиву, сметані та крему-фріше.

Продукти bettermoo (d) натхнені альпійським молоком та сирами й доповнені фірмовою сумішшю трав та овочів, подібною до тієї, яка була в раціоні корів до впровадження промислового молочного тваринництва.

«Споживати продукти на рослинній основі — це не просто тенденція, це означає робити кращий вибір», — вважає Німа Бахрамі, головний виконавчий директор bettermoo (d).

Додає, що компанія використовує для переробки якісні інгредієнти, отримані зі стійких джерел.

Нагадаємо, раніше французький стартап створив надпоживне молоко з водоростей.

Джерела: bettermoo (d), FoodBusinessNews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Нідерландська компанія створила інноваційне молоко для здорового старіння

Три нові формули молока та сироватки відповідають нормам Китаю, де ці продукти впроваджуються, та збагачені вітамінами, мінералами і пробіотиками....

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних альт-м’ясними компаніями для зв’язування інгредієнтів у бажані волокнисті форми, технологія...

Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s оголосив про співпрацю з багатодержавним оператором канабісу MariMed.Разом компанії розроблять...

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися як до продуктів харчування, напоїв (крафтове пиво, наприклад, або крафтова...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Що їсти взимку: найкорисніші страви та продукти на сезон

Зимове харчування: що їсти дітям та дорослимТеплий суп....

Coca-Cola випустила «розумну воду», дистильовану парою — з женьшенем та кульбабою

З моменту заснування у 1996 році бренд Smartwater спочатку...

Бостонський виробник закусок випустив «здорові» чіпси з протизапальними властивостями

Mark’s Mindful Munchies пропонують корисні закуски із цільного зерна...

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в...

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які...

Вибір редактора
В продовження теми