Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

Рок-музикант Брайан Адамс приєднався до канадського стартапу bettermoo (d) у якості партнера-засновника.

Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування їжі, кави тощо.

Брайан Адамс дотримується рослинного харчування понад 30 років

«Виховання відповідальних харчових звичок, таких як вибір альтернативних молочних продуктів на рослинній основі, — це те, що ми всі можемо зробити, щоб уникати жорстокого відношення до тварин та допомогати навколишньому середовищу, — сказав він. — Я радий бути запрошеним до числа співзасновників bettermoo (d) саме з цих причин».

Протягом наступних двох років компанія планує розробити та запустити у виробництво альтернативи вершковому маслу, йогурту, сиру, морозиву, сметані та крему-фріше.

Продукти bettermoo (d) натхнені альпійським молоком та сирами й доповнені фірмовою сумішшю трав та овочів, подібною до тієї, яка була в раціоні корів до впровадження промислового молочного тваринництва.

«Споживати продукти на рослинній основі — це не просто тенденція, це означає робити кращий вибір», — вважає Німа Бахрамі, головний виконавчий директор bettermoo (d).

Додає, що компанія використовує для переробки якісні інгредієнти, отримані зі стійких джерел.

Нагадаємо, раніше французький стартап створив надпоживне молоко з водоростей.

Джерела: bettermoo (d), FoodBusinessNews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробники додають у рослинне м’ясо червоні водорості, щоб імітувати кров

Їхня спільна розробка — інгредієнт на основі червоних мікроводоростей під назвою RepliHue, який замінює синтетичні добавки, зокрема гему, та...

Напій для мислення — стартап збирає $1 млн на революційний продукт

Кампанія розміщена на платформі краудфандингу StartEngine.NERD Focus має дійсно унікальну продуктову пропозицію. Це – “напій для мислення”, який складається...

Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення та спостерігати, як воно за лічені хвилини з’являється на торті. Залежно...

Цього літа фінни питимуть міцне пиво з гусячого посліду

Ant Brew знаходиться в місті Лахті, яке Європейський Союз назвав Зеленою столицею Європи 2021 року.  Нову святкову серію пива випускатимуть...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та...

Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом —рослинно-молочним...

Німці створили платформу, яка дозволить створювати нові види рослинного молока та м’яса за два тижні

Платформа дозволяє ідеям нових продуктів перейти від концепції до...

Корейці за допомогою точного бродіння створили досконалий сир з вівса

Минулого року Armored Fresh залучила $23 млн інвестицій, щоб...

Олена Обабкова, засновниця бренду Kombucha Live: «Наші початкові інвестиції окупилися в перший же рік роботи»

Як розповіла для newfood.ua засновниця бренду Олена Обабкова, Kombucha...

Вибір редактора
В продовження теми