Попкорн, вирощений на мікробному азоті: «кліматичні» закуски завойовують Amazon

Компанія Pivot Bio, що має на меті змінити спосіб використання добрив фермерами з синтетичних на органічні, презентувала свою першу лінійку закусок, вирощених на мікробному азоті.

Сьогодні сільськогосподарська спільнота використовує понад 100 млн тонн синтетичних азотних добрив, що становить близько 5% викидів парникових газів в Америці, зазначають Pivot Bio.

Однак синтетичний азот є неефективним і дороговартісним, так як фактично лише половина добрив використовується під врожай, решта потрапляє у водні артерії чи випаровується, впливаючи на клімат.

Натомість виробник добрив пропонує використовувати мікробний азот, виготовлений шляхом ферментації.

Це зменшує потенційні викиди парникових газів на 98% у порівнянні з енергоємним виробничим процесом синтетичних азотних добрив.

Так, використовуючи мікробний азот Pivot Bio, фермери зі штату Небраска виростили кукурудзу для першої лінійки закусок компанії — попкорну Connect.

Це — клімат-сприятливе зерно кукурудзи, без ГМО

Компанія також працює над зменшенням вуглецевого сліду упаковки, застосовуючи у її виробництві щонайменше 35% переробленого паперу, а надписи друкуються соєвими чорнилами.

Придбати Connect Gourmet Yellow Butterfly Popcorn можна на Amazon за ціною $12,99 за упаковку із 680 гр.

Pivot Bio також збирається запустити лінійку попкорну для мікрохвильової печі у 2022 році і зазначили, що «попкорн — це лише початок».

Нагадаємо, вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці створили анти-енергетик: напій, що сприяє здоровому сну

Абдул Хан, він же президент компанії Getsom, виробника «сонного» напою, сам довгий час мав проблеми зі сном.Вирішення почали шукати...

Торговий партнер України відкрив першу цвіркунову ферму. Комах смажать та мелють на борошно

У супроводі гучного цвірінькання тони комах на своїй фермі, Гапаров розповідає, що натхненням для нього стали численні статті в...

Щасливого польоту: в Ізраїлі доставку піци доручили дронам

Саме таку інновацію разом з Pizza Hut запустила в Ізраїлі компанія Dragontail Systems, що займається ресторанними технологіями та співпрацює з...

Компанія Holo Industries представила безконтактне голографічне меню

Ви просто підносите руку - і в повітрі раптово виникає голографічний екран, за допомогою якого можна зробити замовлення. Дуже...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Вибір редактора
В продовження теми