Попкорн, вирощений на мікробному азоті: «кліматичні» закуски завойовують Amazon

Компанія Pivot Bio, що має на меті змінити спосіб використання добрив фермерами з синтетичних на органічні, презентувала свою першу лінійку закусок, вирощених на мікробному азоті.

Сьогодні сільськогосподарська спільнота використовує понад 100 млн тонн синтетичних азотних добрив, що становить близько 5% викидів парникових газів в Америці, зазначають Pivot Bio.

Однак синтетичний азот є неефективним і дороговартісним, так як фактично лише половина добрив використовується під врожай, решта потрапляє у водні артерії чи випаровується, впливаючи на клімат.

Натомість виробник добрив пропонує використовувати мікробний азот, виготовлений шляхом ферментації.

Це зменшує потенційні викиди парникових газів на 98% у порівнянні з енергоємним виробничим процесом синтетичних азотних добрив.

Так, використовуючи мікробний азот Pivot Bio, фермери зі штату Небраска виростили кукурудзу для першої лінійки закусок компанії — попкорну Connect.

Це — клімат-сприятливе зерно кукурудзи, без ГМО

Компанія також працює над зменшенням вуглецевого сліду упаковки, застосовуючи у її виробництві щонайменше 35% переробленого паперу, а надписи друкуються соєвими чорнилами.

Придбати Connect Gourmet Yellow Butterfly Popcorn можна на Amazon за ціною $12,99 за упаковку із 680 гр.

Pivot Bio також збирається запустити лінійку попкорну для мікрохвильової печі у 2022 році і зазначили, що «попкорн — це лише початок».

Нагадаємо, вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу.

Джерело: Bakery and Snacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію Ynsect SAS, яка вирощуватиме хробаків для виробництва кормів для великої...

Засновник ChatGPT інвестує у виробництво лабораторного бекону з молекули РНК

Серед інвесторів – представник четвірки найбільших венчурних компаній Великобританії Balderton Capital, яка фінансує технологічні стартапи, а також Сем Альтман,...

Oleksii Kovalenko, ‘Epicur’ brand founder: on earning reputation and money on the philosophy of happiness

Even in his daily life, this person wears clothed in the corporate green colors. It's hard to catch him...

Інноваційний шоколад для веганів містить горіхи замість масла, цикорій та дуже багато фруктів

Зі слів виробника, «все потрібно було переробити до дрібниць», щоб відтворити знакові фруктові ганаші — «Сальвадор», «Андалузія», «Маракуйя», «Кіберта»...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Бельгійці створили шніцель із овочів, який не відрізнити від курячого м’яса

Використовуючи власноруч створені волокна, компанія змогла створити продукт, який...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто...

Австралійці роблять унікальні горілку, джин, лікер та перший у світі віскі з овечої сироватки

Винокурню власники ферми створили як екологічний спосіб переробки відходів...

Релоковані виробники їжі можуть отримати майже 1 млн грн гранту

Фінансування передбачає до 20 тис. євро (приблизно 800 тис....

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим...

Вибір редактора
В продовження теми