Німці заварюють чай з листям коки, а також хочуть створити з нього спиртний напій

Німецький бренд Koka Mate заварює чорний чай з листям коки. Так компанія створює газований напій з легким солодким ароматом.

“Екстракт з листя коки також викликає легке відчуття енергетичної піднесеності”, – ділиться Джуліан Хілле, засновник і гендиректор компанії.

Зараз Koka Mate прагне розширити асортимент своєї продукції новою пропозицією із сегменту алкогольних напоїв.

“Ми збираємося випустити високоякісний спиртний напій на основі листя коки”, – розповів Хілле з виставкового майданчика Anuga 2021 у Німеччині. 

Koka Mate використовує листя з Перу, які легалізуються в процесі декоканізації.

Це можна порівняти з кавою без кофеїну

Для початку компанія орієнтується на бари та клуби й поширюватиме свою продукцію серед міксологів-авантюристів. 

“Унікальний аромат листя коки не відомий споживачам, ми хочемо донести цей новий смак до Європи”, – каже Хілле.

Саме листя не обробляється в Європі

“У нас є партнер у Перу, який займається вирощуванням листя коки, і ми обробляємо його там, тому що інакше нам заборонено вивозити лист з країни”, – каже засновник компанії.

Koka Mate отримує листя коки з ферми в районі поблизу Куско, в Перу, де склався ідеальний клімат для його вирощування.

Більшість плантаторів коки перебувають під контролем наркоторговців, і з ними поводяться досить погано, – каже Хілле. – З іншого боку, наше листя коки вирощується в рамках законодавства перуанської економіки, і ми ставимо на перше місце чесне ставлення до фермерів”.

Нагадаємо, що листя коки було основним інгредієнтом у оригінальній формулі напою Coca-Cola.

Раніше Coca-Cola створила швидкорозчинні кубики кави та чаю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробники їжі загортатимуть продукти в упаковку з міцелію та конопель

Запатентований компанією відновлюваний матеріал під назвою MycoComposite виготовляється з міцелію (корені грибів), та деяких сільськогосподарських відходів, що інакше пішли...

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

Масло масляне. З кокосової олії створили замінник столового масла для веганів

Масло вироблене однойменним швейцарсько-філіппінським соціальним підприємством, заснованим Шарон Каттлеєю Ромеро-Фауд та її сестрою з Маніли Шейлою, а також трьома...

Україна створює перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Індустріальний парк VOLIA об’єднуватиме  три локації, які спеціалізуватимуться на окремих етапах виробництва та просування продуктів його резидентів.У Вінниці буде...

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Завдяки інвестиціям у $4 млн площа центру зросла вдвічі, до 3000 квадратних метрів Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

Може вас зацікавити

У Львові виготовляють унікальне морозиво – з кропом, креветками та беконом

Виробництво Ice Cream Shop заснував колишній фінансист Назар Захарій....

Європейський Союз дозволив закусувати сараною. На черзі ще дев’ять комах

Сарану додали до списку дозволених продуктів харчування європейців в...

Вибір редактора
В продовження теми