Австрійський джин з коноплями та спіруліною отримав міжнародну премію

2b Lifestyle Trading на виставці Anuga 2021 в Німеччині представив алкоголь на основі конопель — 2B Double Hemp Gin, що відрізняється інтенсивним смаком за рахунок використання популярного інгредієнта.

До цього 2B Double Hemp Gin був визнаний найкращим австрійським джином під час World Gin Awards 2021 міжнародним жюрі у Великобританії.

«Ми наповнили джин фірмовим ароматом конопель, — розповідає Гюнтер Драксл, менеджер з продажу 2B Lifestyle Trading. — У результаті вийшов дуже гладкий і м’який алкогольний напій».

Під час процесу дистиляції всі зайві компоненти коноплі зникають, залишається лише смак, говорить Драксл.

Напій не містить тетрагідроканнабінолу (ТГК), адже це — незаконно

«Наша конопля без ТГК росте в Австрії. Ми також додаємо у напій водорості спіруліни, щоб надати йому природний зелений колір, який асоціюється коноплями. Але якби ви це зробили самостійно, це дало б джину коричневий колір», — додав менеджер з продажу 2B Lifestyle Tradin.

Нагадаємо, раніше американці випустили продукт з коноплі, що прибирає 15 см з талії за три місяці.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Херсонський маслозавод випустив «середземноморську бринзу», що містить більше кальцію

Фетакса належить до розсільних сирів, має м’яку кремову консистенцію На смак він нагадує популярний крем-сир «Філадельфія», але вирізняється щільнішою текстурою,...

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У фотосинтезуючих рослин RuBisCO — це фермент, відповідальний за перший етап...

Набори для приготування їжі зробили британську компанію мільярдером

Компанія Hello Fresh, що працює у Великобританії, США, Німеччині, Нідерландах, Бельгії, Люксембурзі, Австралії, Австрії, Швейцарії, Канаді, Новій Зеландії, Швеції,...

Компанія, яка познайомила українців з моцарелою, створила унікальний сир

Компанія не зупинила діяльність з початку повномасштабного вторгнення, і навіть узяла участь у World Cheese Awards, де восени минулого...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Шведи знайшли спосіб зробити зерно таким же поживним, як м’ясо

Цей прорив допомагає вирішити одну з основних проблем рослинної...

Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані...

Вболівальників чемпіонату УЄФА з футболу безплатно годуватимуть шоколадом із вівса

Для цього національна залізнична компанія Deutsche Bahn протягом чемпіонату...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Марсіанське меню. Українська компанія «варить» космічний борщ та сублімує йогурти

Космічні банани, космічний борщ та навіть омлет. І космос...

Вибір редактора
В продовження теми