Українська гастролавка варить лавандову каву, аналогів якої немає у світі

Українська лавка локальних продуктів DeCoupaGe «DCG coffee» створює авторську каву з лавандою та поєднує продукти, що смакують до кави, – витриманий та м’який сир, конфітюр, горіхи, зефір, шоколад.

Лавандова кава – унікальний напій, що готується за запатентованою рецептурою.

Аналогів немає у світі, запевняють в DCG coffee

Кава має тонкий фруктовий смак, з ледь відчутним післясмаком лаванди.

Інша – марокканська кава – напій, для приготування якого використовують темний кардамон. Має насичений, міцний смак з тривалим післясмаком східних прянощів.

Кава по-українськи має національний акцент та рішучий смак. Її готують з червоним перцем, медом та апельсином.

Як зазначає Юрій Тарасюк, власник DCG coffee, бренд володіє патентом на приготування авторської лавандової кави. За унікальною рецептурою цей напій готують 15 закладів міста Києва.

DCG coffee готує каву зі 100% арабіки. Зелені зерна закуповуються у Sandalj Trading.

Компанія сама здійснює обсмаження зерен. Це відбувається за двома різними технологіями.

Перша – «fluid bed» або технологія «киплячої кулі» передбачає обсмажування кави в гарячому повітряному потоці на ростері американської системи Sivetz.

Друга – в ростері (металевому барабані). Процес обсмажування здійснюється одночасно завдяки контакту продукту з розігрітими тенами до необхідної температури барабаном і гарячому повітрю, яке за допомогою вентилятора розподіляється по всьому об’єму робочої ємності жаровні. Усередині барабана вмонтовані спіральні лопаті. Вони перемішують зерна та забезпечують рівномірне обсмажування.

Нагадаємо, відтепер зварити каву можна прямо зі смартфону.

Джерело: DCG coffee

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Wallmart анонсував запуск доставки продуктів за допомогою дронів

Програма доставки продуктів харчування і товарів першої необхідності буде запущена спільно з компанією Flytrex, дрони якої вже успішно використовуються...

А інструкція є? IKEA у Канаді випустила книгу рецептів страв із залишків їжі

IKEA Канада випустила нову кулінарну книгу IKEA ScrapsBook. Це спільний проект із 10 північноамериканськими кухарями, що представляють унікальні рецепти,...

Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану водорозчинну форму β-гідрокси β-метилбутирату (HMB) — myHMB Clear, котра має...

$80 млрд до 2030 року: веганська їжа стає рутинним перекусом, ринок подвоюється

Зараз ця категорія оцінюється в $44,02 млрд.   З 2022 р. до 2030 р. сегмент веганських закусок зростатиме на 6,9% щороку Основними...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Може вас зацікавити

Швейцарський стартап виводить на полички веганське м’ясо з відходів виробництва тофу

Раунд очолив Redalpine Venture Partners — технологічний інвестор-початківець із...

Не підсковзнись. В Нідерландах вироблятимуть підсолоджувачі з бананової шкірки

Компаній Fooditive і Frutco спільно будують завод з виробництва...

Вибір редактора
В продовження теми