Нова фабрика буде служити виробничим майданчиком компанії, де розміщуватиметься центр досліджень, розробок та інновацій альтернатив веганського мяса та морепродуктів.
Наразі підприємство, розташоване в JTC Foodhub Senoko, може похвалитися виробничою потужністю 2 тис. т веганських білків на рік.
Компанія застосовує технологію екструзії з високою вологістю, придатну для масштабного виробництва лінії м’яса та морепродуктів рослинного походження.
В Growthwell кажуть, що нова технологія “значно покращить текстуру” її альтернатив, в той час як автоматизована лінія допоможе прискорити час виробництва.
Заморожування та упаковка відтепер також будуть автоматизовані. Це в довгостроковій перспективі дозволить знизити вартість продукту для споживачів.
На церемонію відкриття, яка відбудеться 28 жовтня, Growthwell запросив міністра охорони навколишнього середовища Сінгапуру Грейс Фу, щоб підкріпити репутацію міста як лідера стійкого протеїну.
Нагадаємо, цього року у Сінгапурі започаткували нову програму, де студентів навчають технологіям виготовлення альтернативного м’яса.
Перший в історія Азії курс вивчення альтернативного білку доступний для студентів Технологічного університету Наньян (NTU).
Джерело: Green Queen