У Сінгапурі будують перший автоматизований завод з виробництва рослинних морепродуктів

Компанія Growthwell Foods відкриє свою науково-дослідну виробничу базу, яка являє собою першу у Сінгапурі повністю автоматизовану великомасштабну виробничу установку для виготовлення білків рослинного походження.

Нова фабрика буде служити виробничим майданчиком компанії, де розміщуватиметься центр досліджень, розробок та інновацій альтернатив веганського мяса та морепродуктів.

Наразі підприємство, розташоване в JTC Foodhub Senoko, може похвалитися виробничою потужністю 2 тис. т веганських білків на рік.

Компанія застосовує технологію екструзії з високою вологістю, придатну для масштабного виробництва лінії м’яса та морепродуктів рослинного походження.

В Growthwell кажуть, що нова технологія “значно покращить текстуру” її альтернатив, в той час як автоматизована лінія допоможе прискорити час виробництва.

Заморожування та упаковка відтепер також будуть автоматизовані. Це в довгостроковій перспективі дозволить знизити вартість продукту для споживачів.

На церемонію відкриття, яка відбудеться 28 жовтня, Growthwell запросив міністра охорони навколишнього середовища Сінгапуру Грейс Фу, щоб підкріпити репутацію міста як лідера стійкого протеїну.

Нагадаємо, цього року у Сінгапурі започаткували нову програму, де студентів навчають технологіям виготовлення альтернативного м’яса.

Перший в історія Азії курс вивчення альтернативного білку доступний для студентів Технологічного університету Наньян (NTU).

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають рік незвичного вибору: соуси до усього, експерименти з кавою та...

Стартап створив низькокалорійну заміну молока із кавунового насіння

Засновник компанії Гільєрме Майя Сілва розпочав розробку продукту після вивчення органічного землеробства та сталого сільського господарства в Каліфорнійському університеті...

Акції Beyond Meat злетіли на 39% після оголошення про співпрацю з PepsiCo

Дві компанії об’єднуються заради створення спільного підприємства, яке займатиметься розробкою, виробництвом та продажем рослинних закусок і напоїв.Більше інформації про...

Травний тракт: як foodtech змінює гастрономічні звички і геополітику

Україна має маленький секрет. Звичним пафосним конструкцій типу «кращий чорнозем на планеті», «незаймана екологія» або «батьківщина органічного землеробства» залишилося...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими...

Собівартість культивованого м’яса упала до $4, наступна відмітка – $2

Ще в лютому компанія оголосила, що виробничі витрати на...

В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню...

Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія...

Часниковий ас: українці помістили часник у гранули та презентували в Дубай

Це — біологічно активні добавки (БАДи) у вигляді капсул...

Вибір редактора
В продовження теми