Каліфорнійці створили мультитекстурний чай, що смакує краще, якщо його жувати

Каліфорнійський виробник харчових продуктів на рослинній основі Del Monte Foods запустив інноваційну лінійку готового до вживання справжнього завареного чаю з фруктовими бульбашками.

Joyba Bubble Tea — це інноваційний мульти-текстурний чай з фруктовим смаком, у якому бульбашки «проявляються» під час жування.

«Ми створили чай Joyba Bubble Tea, щоб запропонувати новий унікальний освіжаюче-фруктовий напій зі спливаючими бульбашками», — сказав Маріо Діфалько, віце-президент з маркетингу відділу закусок Del Monte Foods.

«Спливаюча бульбашка» була розроблена спільно з тайванським експертом. Вона являє собою невеличкі сфери, виготовлені з м’якого екстракту водоростей — альгінату.

Мікросфери, наповнені соком, додають напою смаку, якщо їх розкусити

Joyba Bubble Tea доступний у чотирьох смаках: полуничний лимонадний зелений чай, чорний чай з фруктом дракона та малиною, манговий зелений чай з маракуйї та вишневий з гібіскусом.

Бульбашковий чай  виготовляється з натуральних інгредієнтів, не містить штучних ароматизаторів та підсолоджувачів, без глютену та без ГМО.

Доступний для покупки на офіційному сайті компанії та в окремих магазинах Каліфорнії.

Ціна такого мульти-текстурного напою $2,99 за склянку або $9,99 за бокс із 4 штук чи $14,99 за упаковку з 8 шт.

Joyba Bubble Tea_FS from Popp Brand Advertising on Vimeo.

Нагадаємо, британський бренд органічного натурального чаю Clipper Teas випустив заспокійливий настій із коноплі та священного базиліку.

Джерело: PR Newswire, Joyba

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Беконовий джем з бурбоном. Українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси

Такий виготовляє українська гастромарка «Боїм». У складі джему – безпосередньо сам бекон, цибуля, часник, приправлені спеціями та бурбоном.«Боїм» –...

Чай та кава майбутнього: допомагає мислити та береже від депресії

Brainjava — це колекція високоякісної збагаченої кави та чаю, які збуджують та концентрують мозок завдяки включенню в щоденний раціон...

Рейтинг зернових: найкращі варіанти для поліпшення травлення

Щодня ми вживаємо різноманітні продукти, кожен з яких має свій вплив на наш організм. Окрім білків, жирів та вуглеводів...

Куряча сенсація: чим здивує новий бренд МХП «Супер Філео»?

Потужно працювати, щоб підтримувати економіку країни та годувати людей – один із принципів компанії МХП. У 2024 році кількість...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Kellogg розробила рослинну курятину для тих, хто ще не відмовився від м’яса

Новий продукт Kellogg запустила у вигляді курячих тендерів (шматочків,...

Американці випустили продукт з коноплі, що прибирає 15 см з талії за три місяці

Зі слів продавця, інноваційний продукт підкріплений «першим у своєму...

Вибір редактора
В продовження теми