Данський постачальник інгредієнтів створив «надбілок» — він формує м’язи та лікує

Arla Foods Ingredients відкрила нову категорію білків, створивши протеїн з унікальним харчовим профілем, що має перевагу над сироватковим білком.

Новий Lacprodan BLG-100 — це чистий інгредієнт бета-лактоглобуліну (BLG), виготовлений за новою запатентованою технологією поділу.

Він містить на 45% більше лейцину — основної амінокислоти, що формує м’язи, ніж комерційно доступні ізоляти сироваткового протеїну.

Високий вміст лейцину дозволяє підтримувати синтез м’язового білка та мінімізувати втрату м’язової маси. Крім того, Lacprodan BLG-100 забезпечує дуже високу концентрацію білка (до 23%) для дуже малих розмірів порцій, готових до вживання.

На додаток до природного високого вмісту лейцину, «надбілок» містить на 26% більше незамінних амінокислот та на 40% більше амінокислот з розгалудженим ланцюгом, ніж сироватковий білок.

Lacprodan BLG-100 може похвалитися більш привабливим смаком за інші комерційно доступні білки, включаючи лейцин, як окремий інгредієнт, що заохочує споживачів до дотримання режиму харчування.

На додаток до всього, лакпродан містить незначну кількість мінералів, особливо фосфору, що робить його придатним для споживачів з проблемами нирок.

«Надбілок» відкриває нові можливості для виробників лікувального та спортивного харчування та підходить для прозорих напоїв і порошкоподібних коктейлів.

Наразі Arla Foods Ingredients подали заявку на отримання дозволу для Lacprodan BLG-100 як нового продукту харчування в ЄС.

Нагадаємо, недавні дослідження показали, що протеїнові коктейлі з картоплі та рису мають потенціал замінити молочний білок.

Джерело: Dairy Reporter

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Світовий лідер ринку їжі купує розробника інноваційних ароматів

Revela, з річним обсягом продажів майже у $240 млн, доповнить глобальне портфоліо ароматів ADM у сегменті молочних ароматизаторів розміром...

Інноваційна кавоварка працює на WI-FI та варить каву з повітря

Натомість Kara Pod використовує технологію, яка перетворює на питну воду вологість із повітря. Інноваційна кавоварка може виробляти майже галон (3,2...

Українці роблять унікальні продукти із в’єтнамського органічного горіху

Сімейне виробництво заснувало подружжя веганів – Василь Трачук та Юлія Ворковенко. Василь, будучи технологом, розробив авторську рецептуру продуктів. Юлія...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

Гречка є безглютеновим продуктом, який містить низку важливих поживних...

Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022...

12 пісних страв на Різдво: як урізноманітнити святкове меню

Кутя Найголовніша страва Різдва – кутя. Це те, що несе...

Робот-ресторан, який готує 400 страв з макаронів за годину, отримав мільйонні інвестиції

Нове фінансування є наступним раундом залучення інвестицій після отримання...

Компанії-гіганти стимулюють революцію рослинного м’яса: за три роки ринок подвоїться

Згідно зі свіжим звіту ProVeg International, явним лідером у...

Вибір редактора
В продовження теми