Данський постачальник інгредієнтів створив «надбілок» — він формує м’язи та лікує

Arla Foods Ingredients відкрила нову категорію білків, створивши протеїн з унікальним харчовим профілем, що має перевагу над сироватковим білком.

Новий Lacprodan BLG-100 — це чистий інгредієнт бета-лактоглобуліну (BLG), виготовлений за новою запатентованою технологією поділу.

Він містить на 45% більше лейцину — основної амінокислоти, що формує м’язи, ніж комерційно доступні ізоляти сироваткового протеїну.

Високий вміст лейцину дозволяє підтримувати синтез м’язового білка та мінімізувати втрату м’язової маси. Крім того, Lacprodan BLG-100 забезпечує дуже високу концентрацію білка (до 23%) для дуже малих розмірів порцій, готових до вживання.

На додаток до природного високого вмісту лейцину, «надбілок» містить на 26% більше незамінних амінокислот та на 40% більше амінокислот з розгалудженим ланцюгом, ніж сироватковий білок.

Lacprodan BLG-100 може похвалитися більш привабливим смаком за інші комерційно доступні білки, включаючи лейцин, як окремий інгредієнт, що заохочує споживачів до дотримання режиму харчування.

На додаток до всього, лакпродан містить незначну кількість мінералів, особливо фосфору, що робить його придатним для споживачів з проблемами нирок.

«Надбілок» відкриває нові можливості для виробників лікувального та спортивного харчування та підходить для прозорих напоїв і порошкоподібних коктейлів.

Наразі Arla Foods Ingredients подали заявку на отримання дозволу для Lacprodan BLG-100 як нового продукту харчування в ЄС.

Нагадаємо, недавні дослідження показали, що протеїнові коктейлі з картоплі та рису мають потенціал замінити молочний білок.

Джерело: Dairy Reporter

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробники синабонів із сиром брі відкривають власне кафе. Замовлення зросли в 10 разів

Заклад буде розташований на вулиці Гоголівській, там же знаходиться і виробництво. Наразі власниці — Оля і Настя Бабенцови — займаються...

Золото льону: як український виробник інноваційних снеків виріс попри карантин

Пандемія — не кращий час для експериментів? Ймовірно. Але чудова можливість зробити ривок для продукту, який уже встиг отримати...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії TheTasteLab у ресторані Bukit Timah Kebaya. Він приготував дві страви...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Через два роки перевірити якість їжі можна буде смартфоном

Вчені з Інституту електронних наносистем ім. Фраунгофера (ENAS) працюють...

Кавовий гігант випускатиме мед, створений бджолами, які й запилюють каву

Лінійка під назвою Nespresso Bloom включає продукти на основі...

Бийте посуд, я плачу. Луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи

«Тана» уже розробила стратегію на найближчі 3 роки й...

Доісторичне печиво: Виробник сумішей для випічки створив лінійку старовинного харчування

Продукти, натхненні аюрведичними принципами, є органічними та не містять...

Харчування 2050: яким буде наше меню в майбутньому?

Харчова індустрія стрімко змінюється під впливом нових технологій та...

Вибір редактора
В продовження теми