Французький стартап створив надпоживне веганське молоко з водоростей

Нова французька компанія Update Foods створила «ідеальне веганське молоко», яке може конкурувати з коров’ячим.

Очолюваний жінками стартап мав на меті запропонувати споживачам альтернативний молочний продукт, відійшовши від традиційних рослинних інгредієнтів, який би спростив перехід на рослинне харчування, забезпечуючи при цьому смак та поживність.

M!lk Update, нова альтернатива тваринного молока, виготовляється з бобів фаба, олії, отриманої з водоростей з використанням натуральних ароматизаторів, емульгаторів та текстуризаторів.

Команда проєкту

Водоростеве молоко не містить цукру та за смаком і запахом його важко відрізнити від коров’ячого. Втім, M!lk Update має численну кількість переваг.

M!lk Update є відмінним джерелом клітковини, має низький вміст насичених жирів та натрію, проте, багатий білком та молібденом, що є важливим мікроелементом, який допомагає розщеплювати токсини.

Молоко з олії водоростей містить на 24% більше магнію та на 3000% більше заліза, ніж коров’яче.

Завдяки складу нутрієнтів, водоростеве молоко допомагає уникнути проблем з травленням, не містить алергенів та має тривалий термін зберігання.

Update Foods заявляють, що їхнє «ідеальне веганське молоко», завдяки унікальній комбінації інгредієнтів, може конкурувати за смаком, консистенцією, зовнішнім виглядом, поживністю та вартістю з коров’ячим молоком.

Нагадаємо, сінгапурська компанія Sophie’s Bionutrients робить протеїнове борошно з мікроводоростей, яке при змішуванні з водою перетворюється у молоко, подібне за текстурою до горіхового та має таку ж харчову цінність, як коров’яче.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американський стартап MeliBio розробив прототип синтетичного меду

Американський стартап MeliBio створив прототип, який «нагадує за смаком, текстурою і взякості» бджолиний мед, пише Fast Company. За словами...

Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання інвестицій в розмірі $65 млн. Морозиво випускається зі смаком шоколаду, печива...

Британці змішали канабіс з чайним грибом — це допоможе кишечнику та заспокоїть

«Громадськість дедалі більше усвідомлює заспокійливу користь CBD, але з’являється низка доказів, що розкривають значно ширший потенціал канабідіолу, включаючи позитивний...

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Гонконзький стартап створив водорозчинні пакети, які замінять пластикові у супермаркетах

Компанія Invisible створила екологічно чисту альтернативу пластиковим пакетам «із...

Виробник першого рослинного м’яса на грилі запропонував веганам реалістичні реберця

Кожен шматок нової версії рослинної яловичини є більш пласким...

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується,...

Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

Відтепер обладнання працює на ручній подачі Це дозволяє за один...

Українська компанія створила унікальне обладнання для ковбаси без оболонки

Автоматична система включає шестерневий шприц з відкритим бункером об’ємом...

Вибір редактора
В продовження теми