Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

Французький виробник інгредієнтів преміум-класу Seppic презентував водорозчинний порошок для оздоровлення шкіри з чорниці.

Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту дикої чорниці і являє собою суміш проантоціанідинів, які мають в 50 разів більшу антиоксидантну силу, ніж вітамін С і в 20 разів вище за вітамін Е.

В свою чергу, вони забезпечують потужний захист від окислювального стресу, який пошкоджує клітинну структуру.

Під час ферментації дикої чорниці утворюються антоціани — сімейство поліфенолів, багаті антиоксидантами. Далі вони полімеризуються в комплекс антоціанів, які містять проантоціанідини.

Сепітон виготовляється без жодних добавок та консервантів

Клінічні дослідження, проведені Seppic, підтвердили сприятливий вплив проантоціанідинів на колаген, еластичність шкіри та кровообіг.

Ефективність сепітону досліджувалась на групі із 60 жінок з тьмяною шкірою.

Під час випробування спостерігався сприятливий вплив на колір, рівність тону та гармонізацію мікроциркуляції шкіри.

Сепітон являє собою водорозчинний порошок, що робить його придатним для широкого спектру застосувань, включаючи порошки, таблетки та напої.

«Рекомендована доза сепітону становить лише 100 мл на день протягом 12 тижнів, тому його легко формулювати у різні типи галеніків (рослинних лікарських засобів)», — додав Леа Маршал, менеджер з маркетингу.

Нагадаємо, візажист Боббі Браун створила цукерки з колагеном для оздоровлення шкіри, волосся та нігтів.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна...

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future Sustainable Food Systems, що базується в Університеті Гельсінкі, вихідним інгредієнтом...

Упаковка з бамбуку та соломи розкладається за 84 дні і повністю замінює пластик

В рамках співпраці ABB поставить роботизовані елементи, які дозволять Zume виробляти екологічно чисту упаковку в глобальному масштабі.Зокрема, протягом наступних...

А інструкція є? IKEA у Канаді випустила книгу рецептів страв із залишків їжі

IKEA Канада випустила нову кулінарну книгу IKEA ScrapsBook. Це спільний проект із 10 північноамериканськими кухарями, що представляють унікальні рецепти,...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Шоколад із квасолі та риба із водоростей: ЄС підтримає 50 інноваційних харчових стартапів

На участь в акселераторі подало заявки п’ять сотень компаній,...

Це енергійний танець! Продажі PepsiCo «витягнули» енергетики та закуски

Компанія завдячує своїм результатам інноваціям у сфері закусок та...

Вибір редактора
В продовження теми