Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

Французький виробник інгредієнтів преміум-класу Seppic презентував водорозчинний порошок для оздоровлення шкіри з чорниці.

Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту дикої чорниці і являє собою суміш проантоціанідинів, які мають в 50 разів більшу антиоксидантну силу, ніж вітамін С і в 20 разів вище за вітамін Е.

В свою чергу, вони забезпечують потужний захист від окислювального стресу, який пошкоджує клітинну структуру.

Під час ферментації дикої чорниці утворюються антоціани — сімейство поліфенолів, багаті антиоксидантами. Далі вони полімеризуються в комплекс антоціанів, які містять проантоціанідини.

Сепітон виготовляється без жодних добавок та консервантів

Клінічні дослідження, проведені Seppic, підтвердили сприятливий вплив проантоціанідинів на колаген, еластичність шкіри та кровообіг.

Ефективність сепітону досліджувалась на групі із 60 жінок з тьмяною шкірою.

Під час випробування спостерігався сприятливий вплив на колір, рівність тону та гармонізацію мікроциркуляції шкіри.

Сепітон являє собою водорозчинний порошок, що робить його придатним для широкого спектру застосувань, включаючи порошки, таблетки та напої.

«Рекомендована доза сепітону становить лише 100 мл на день протягом 12 тижнів, тому його легко формулювати у різні типи галеніків (рослинних лікарських засобів)», — додав Леа Маршал, менеджер з маркетингу.

Нагадаємо, візажист Боббі Браун створила цукерки з колагеном для оздоровлення шкіри, волосся та нігтів.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кавовий гігант випускатиме мед, створений бджолами, які й запилюють каву

Лінійка під назвою Nespresso Bloom включає продукти на основі меду, такі як Coffee Blossom Honey та Coffee Blossom Honey...

Амстердамський виробник бургерів з мікроводоростей обіцяє влаштувати заколот на ринку їжі

Dutch Weed Burger заснована Марком Кулсомом і Лізет Крейшер, співавторами книг “Man Eat Plant” і “Dog Eat Plant”. У...

Морозиво та маргарита одним натисканням кнопки – настільний гаджет отримав премію за інновації

CES 2021 – один з найбільш впливових технологічних заходів у світі. Саме CES є місцем дебюту новаторських технологій –...

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт, який дозволяє відтворити соковитість та смак стейку, подібно до жиру...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Українська компанія пакує сир у стіки та змішує з червоною ікрою

Сир створено спеціально як снек до ранкової кави, і...

Продажі веганської їжі зросли на 500%: рітейлери звітують про небувалий попит

Мережа пояснює цей ривок збільшенням популярності рослинної їжі.У січні...

Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s...

Харчовий гігант тестує робот-автомат, який готує піцу за три хвилини

Таким чином найбільша у світі харчова компанія прагне вивести...

Вибір редактора
В продовження теми