Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи

    Британський веганський бренд харчових продуктів Wicked Kitchen щойно дебютував з печенею на основі цільнонарізаної ягнятини рослинного походження.

    Wicked Kitchen запевняє, що її продукт є першим у своєму роді на ринку.

    Печеня з рослинної ягнятини з гранатовими зернами виготовляється з королівської гливи та суміші білка гороху й пшениці.

    Продукт уже доступний у Tesco, найбільшій мережі супермаркетів Великобританії.

    Дерек Сарно, співзасновник Wicked Kitchen та шеф-кухар говорить, що рослинну ягнятину легко готувати. Її потрібно нарізати, а потім обсмажити.

    Зазначимо, що рослинна ягнятина – далеко не перший подібний у асортименті компанії. У її лінійку вже входять веганські ковбаски в стилі чорізо, бургерні котлети та фрикадельки.

    Wicked Kitchen випускає також набори, наприклад, для приготування рамену, і готові страви – як то карі з тофу, рис, буріто, піцу, десерти та соуси.

    Кухарі та брати Чад та Дерек Сарно запустили Wicked Kitchen у Великобританії у 2018 році. Менш ніж через два роки вони продали понад 10 млн одиниць рослинної їжі.

    Дерек Сарно

    Цього року бренд перетнув океан і з’явився в супермаркетах Kroger та на фермерських ринках у США.

    Нагадаємо, раніше з ряски створили найстійкіший у світі білок.

    Джерела: Wicked Kitchen, Plantbasednews

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Стартап створив каву із жита, кореня кульбаби та чорної смородини

    Northern Wonder, заснована в 2021 р., використовує комбінацію нетропічних інгредієнтів, щоб створити альтернативу каві «без вирубки лісів».  Це уже друга...

    Французи розробили паливо для суперкарів із відходів виноробства

    Сировиною для виробництва палива стали винний осад та виноградні вичавки. Як запевняє компанія, це може допомогти скоротити викиди вуглекислого газу...

    Молоді науковці із Німеччини створили нейропляшку, яка «обманює» смакові рецептори людини

    По суті споживачі «обманюють мозок», використовуючи пляшку Air Up.Система пиття створена таким чином, що надає воді смаку без використання...

    Столітній молочний гігант створив напій для нарощування м’язів

    Лінійка UP2U Recover, що включає протеїнові напої зі смаком персика з манго та червоного апельсина і безароматизованого білкового порошку,...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

    Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція...

    В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

    Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком...

    Вибір редактора
    В продовження теми