Британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи

Британський веганський бренд харчових продуктів Wicked Kitchen щойно дебютував з печенею на основі цільнонарізаної ягнятини рослинного походження.

Wicked Kitchen запевняє, що її продукт є першим у своєму роді на ринку.

Печеня з рослинної ягнятини з гранатовими зернами виготовляється з королівської гливи та суміші білка гороху й пшениці.

Продукт уже доступний у Tesco, найбільшій мережі супермаркетів Великобританії.

Дерек Сарно, співзасновник Wicked Kitchen та шеф-кухар говорить, що рослинну ягнятину легко готувати. Її потрібно нарізати, а потім обсмажити.

Зазначимо, що рослинна ягнятина – далеко не перший подібний у асортименті компанії. У її лінійку вже входять веганські ковбаски в стилі чорізо, бургерні котлети та фрикадельки.

Wicked Kitchen випускає також набори, наприклад, для приготування рамену, і готові страви – як то карі з тофу, рис, буріто, піцу, десерти та соуси.

Кухарі та брати Чад та Дерек Сарно запустили Wicked Kitchen у Великобританії у 2018 році. Менш ніж через два роки вони продали понад 10 млн одиниць рослинної їжі.

Дерек Сарно

Цього року бренд перетнув океан і з’явився в супермаркетах Kroger та на фермерських ринках у США.

Нагадаємо, раніше з ряски створили найстійкіший у світі білок.

Джерела: Wicked Kitchen, Plantbasednews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Європейський Союз дозволив закусувати сараною. На черзі ще дев’ять комах

Сарану додали до списку дозволених продуктів харчування європейців в рамках розвитку стійкого сільського господарства та дієтичного харчування.У Брюсселі визнали,...

Вчені переробили кавову гущу на біорозкладану плівку для упаковки їжі

Вчені “витягли” із кавової гущі лігноцелюлозний залишок та переробили його на плівку. Плівку успішно протестовано за товщиною, міцністю на розрив,...

Глобальне меню: ТОП-10 трендів, що драйвитимуть ринок їжі у 2021 році

Особливу ставку на інновації робили хіба що ресторани, які боролись за виживання.Це підтверджують цифри. Згідно даних IRI, у 2020...

Шоколад для сну, спокою та енергії — розробник поєднав ліки та ласощі

Компанія поєднує інгредієнти фармацевтичного рівня з шоколадом, який допомагає їм краще засвоюватися Сімеон Марголіс, головний операційний директор і співзасновник Good...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Продажі рослинного м’яса зросли у півтора рази, але споживачі хочуть різноманітності

Аналіз показує, що промисловість рослинного м’яса розвивається, незважаючи на...

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів...

Гігант харчового ринку вироблятиме моцарелу з молока мікробів

Угода допоможе New Culture збільшити виробництво казеїну без вмісту...

Розроблено пакування, яке зберігає молоко свіжим до 6 місяців

Карабао — це місцеві водяні буйволи. Вони мають меншу...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

Вибір редактора
В продовження теми