Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Бренд активного способу життя Nirvana Water Sciences презентував ексклюзивний напій — науково обґрунтовану оздоровчу джерельну воду.

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану водорозчинну форму β-гідрокси β-метилбутирату (HMB) — myHMB Clear, котра має ліцензію виключно для Nirvana.

HMB — це природна речовина в організмі людини, утворюється при метаболізмі незамінної амінокислоти лейцину та ефективно підтримує здоров’я м’язів, підвищує м’язову та спортивну продуктивність.

Це вдалося встановити після двох десятиліть досліджень та понад 90 клінічних випробувань.

Під час фізичних навантажень та з віком рівень HMB в організмі падає. Регулярно додаючи його у щоденний раціон, можна підвищити працездатність м’язів, уповільнити їх деградацію та скоротити час на відновлення.

Nirvana вперше в історії додала HMB до води, чим домоглася найбільш природного та ефективного способу оздоровлення м’язової системи.

Доповнюючи лінійку оздоровчої води, компанія також представила електролітну джерельну воду Nirvana Select для забезпечення максимальної гідратації.

У 2022 році бренд планує розширити асортимент оздоровчих напоїв джерельною водою Nirvana HMB + D3.

Продукція Nirvana Water Sciences доступна для покупки на офіційному сайті компанії та в роздрібних торгових точках США.

Тим часом, австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти.

Джерело: PR Newswire, Nirvana

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко Maple Hill’s Zero Sugar, яке пропонує такий же безкомпромісний смак...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися для кремів, начинок, замороженої випічки та решти термочутливих продуктів.Інгредієнт можна...

Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія – результат більш тривалих досліджень і розробок, говорять в Nestlé....

Вода у кубі. Британці створили напої в мікрокубиках

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі екстрактів рослин і фруктів та мають натуральний смак.Крихітні кубики багаті...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Бренд Unilever створив синьо-жовті кросівки із залишків їжі, що йде у смітник

Гриби, кукурудза, яблука та виноград – тепер вони можуть...

Шкіра з ананасів — нова сировина для Nike, H&M та Hugo Boss від найбільшого виробника фруктів

В рамках нового партнерства Dole збиратиме залишки листя рослин...

Вибір редактора
В продовження теми