Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Бренд активного способу життя Nirvana Water Sciences презентував ексклюзивний напій — науково обґрунтовану оздоровчу джерельну воду.

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану водорозчинну форму β-гідрокси β-метилбутирату (HMB) — myHMB Clear, котра має ліцензію виключно для Nirvana.

HMB — це природна речовина в організмі людини, утворюється при метаболізмі незамінної амінокислоти лейцину та ефективно підтримує здоров’я м’язів, підвищує м’язову та спортивну продуктивність.

Це вдалося встановити після двох десятиліть досліджень та понад 90 клінічних випробувань.

Під час фізичних навантажень та з віком рівень HMB в організмі падає. Регулярно додаючи його у щоденний раціон, можна підвищити працездатність м’язів, уповільнити їх деградацію та скоротити час на відновлення.

Nirvana вперше в історії додала HMB до води, чим домоглася найбільш природного та ефективного способу оздоровлення м’язової системи.

Доповнюючи лінійку оздоровчої води, компанія також представила електролітну джерельну воду Nirvana Select для забезпечення максимальної гідратації.

У 2022 році бренд планує розширити асортимент оздоровчих напоїв джерельною водою Nirvana HMB + D3.

Продукція Nirvana Water Sciences доступна для покупки на офіційному сайті компанії та в роздрібних торгових точках США.

Тим часом, австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти.

Джерело: PR Newswire, Nirvana

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перше у світі морозиво з повітря стало доступним для споживачів

Новий десерт, розроблений фінською харчовою технологічною компанією Solar Foods, виготовляється з інгредієнтів, отриманих з повітря. Основа морозива – Solein. Це...

На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та на основі власного свіжозмеленого борошна.Для того, щоб стати повноцінною комерційною...

Латте вже не те. З грибів та конопель розробили ідеальне рослинне молоко для кави

Обидва варіанти рослинного молока пройшли успішні тести серед баристів, та можуть використовуватися до кави замість вершків чи звичайного тваринного...

Господарство на Чернігівщині плавить шоколадну моцарелу та варить сир з шафраном

Засновник фермерського господарства та сироварні Григорій Ткаченко говорить, що навесні 2022-го під час боїв він втратив більшу частину стада....

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Mars наповнить свої найвідоміші цукерки смаком гірчиці

Гірчичні солодощі будуть доступні протягом обмеженого періоду часу. Їх...

Після вуличної шаурми «король курятини» йде у віртуальні ресторани

Для цього МХП інвестував у Food tech cтартап Foodz...

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в...

За десять років існування ринку лабораторного м’яса на ньому з’явилося 150 гравців

За цей час Mosa Meat розпочала будівництво гігантського заводу...

Вибір редактора
В продовження теми