Ковбаса з лабораторного м’яса з’явиться у 2022 році – енергетичний гігант дав гроші на будівництво заводу

Каліфорнійська New Age Meats стрімко масштабує виробництво. У 2022 році вона запустить на ринок США свій перший продукт – ковбасу на клітинній основі.

New Age Meats щойно закрила фінансування на $25 млн

Інвестиційний раунд очолив енергетичний гігант із Південної Кореї Hanwha Solutions. Посеред іншого ця співпраця відкриє шлях інноваційній харчовій компанії до азійських ринків, де попит на м’ясо швидко зростає.

Виробник лабораторної ковбаси, що базується в Берклі, називає цю інвестицію «вирішальною віхою» у довгостроковому стимулюванні продажів їжі майбутнього на ринку США та Азії.

З моменту свого заснування у 2018 році New Age Meats встигла дебютувати у виробництві гібридних ковбас зі свинини на основі клітин, міксованої з інгредієнтами рослинного походження.

Зараз компанія планує масштабувати виробництво, і запропонувати свій продукт ринку, як тільки дочекається регуляторного затвердження.

Раніше гібридна технологія виготовлення м’ясних продуктів New Age Meats уже завоювала підтримку великих інвесторів, включаючи засновника Rxbar Пітера Рахаля.

Brian Spears, CEO New Age Meats

Коментуючи останнє залучення інвестицій, генеральний директор New Age Meats Брайан Спірс сказав, що південнокорейський конгломерат Hanwha Solutions «більше, ніж будь-який інвестор, зрозумів їх підхід». Компанія створює стійке та гуманне м’ясо – на відміну від традиційного тваринництва.

Залучені кошти New Age Meats витратить на подвоєння персоналу та будівництву пілотного заводу площею 20 тис. квадратних футів.

Нагадаємо, очікується, що культивоване м’ясо схвалять у Європі щонайменше за три роки.

Джерела: Green Queen, New Age Meats

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Прикарпатський фермер створив хамон із баранини. Рецепту — сотні років

Василь Стефурак очолює ГО «Асоціація вівчарів» та має великі успіхи в селекції овець.  Зокрема, він акліматизував європейських тварин та...

Nestlé починає продажі в Україні продуктів з рослинного м’яса

Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена ​​в Україні рослинними котлетами для бургера Sensational Burger, рослинними сосисками Sensational Sausage, рослинними фрикадельками...

Рослинне м’ясо роблять для м’ясоїдів. Хто насправді споживає цей продукт?

Основними споживачами рослинного м’яса та молока є не вегани чи вегетаріанці, як прийнято вважати, а саме всеїдні та флекситаріани...

У ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за спражнє м’ясо

Стартап запевняє, що йому вдалося відтворити смак і текстуру баранячого м’яса завдяки фірмовій суміші гороху та білку. Ягнятина вийшла соковита...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Молекулярний веганський мед почнуть продавати в Європі з наступного року

Інноваційний продукт американського виробництва просуватиме на новому ринку виробник...

Білок арахісу замість свинини — китайці створили чергову заміну м’яса, яку полюбив Сі Цзіньпін

Це перший бренд, який використовує білок арахісу як основний...

Новинка для напоїв: підсолоджувач з африканських ягід готовий вийти на ринок

Компанія Roquette, яка виробляє рослинні інгредієнти, та її німецький...

Вибір редактора
В продовження теми