Австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти

Австралійський бренд створив функціональний електролітний напій для тих, хто хоче завагітніти, вагітних і годуючих мам Aquamamma.

Aquamamma була розроблена провідним австралійським акушером для задоволення потреб у гідратації та електролітах для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні, під час пологів, годування грудьми або у післяпологовий період.

Напій представлений у двох варіантах: у пакетиках у вигляді порошку, який потрібно змішати з водою та готовий до вживання у банках, ємністю 250 мл.

Під час вагітності, пологів та годування грудьми питний режим у жінок різко змінюється. Aquamamma допомагає запобігти зневодненню або нудоті від надмірної кількості води та якісно втамувати спрагу.

Окрім електролітів, напій забезпечує вітамінами та мінералами, такі як магній, вітамін С та фолієва кислота, що необхідні жінкам протягом вагітності та післяпологового періоду.

Aquamamma містить мало цукру, натрію та калорій, що чудово підходить для щоденного споживання.

Легкі фруктові аромати та відсутність штучних інгредієнтів сприяють покращенню самопочуття жінок, що відчувають ранкову нудоту.

Після п’ятирічного успіху в Австралії та Новій Зеландії, Aquamamma виходить на ринок США, як перший великий ринок у плані глобального розширення.

Нагадаємо, PepsiCo випустила низькокалорійні напої для підлітків Frutly з електролітами, без доданого цукру та штучних підсолоджувачів.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Що таке альтернативний білок? Історія його дослідження, стартапи і технології

Замінники м'яса із гороху; макаронні вироби, які містять білок хлорели; борошно з Чорної левини як корм для аквакультури —...

Перша фабрика лабораторного м’яса з’явиться у Канаді у 2024 році

The Better Butchers хоче стати першою компанією в Канаді, яка виведе на ринок культивоване м’ясо.  Компанія уже провела «позитивні дискусії»...

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при виробництві кожної пляшки горілки Air Co., з атмосфери поглинається стільки...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Дві європейські країни побили рекорд у фінансуванні сектору клітинного м’яса

Зокрема, Данія оголосила про виділення приблизно $99,5 млн на...

Ринковий гігант знайшов «проривний» спосіб скоротити вміст цукру у їжі на 30%

Інноваційна технологія базується на процесах ферментації. Компанія називає її...

Україна створює перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Індустріальний парк VOLIA об’єднуватиме  три локації, які спеціалізуватимуться на...

Веганське кунжутне молоко отримало найвищу нагороду за інноваційність

Ця нагорода є однією з найвищих, яку виробник може...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий...

Вибір редактора
В продовження теми