На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Хлібопекарня-млин Cultura Bread, що базується в Пуерто-Ріко, запустила кампанію на Kickstarter, щоб розширитись до комерційної пекарні.

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та на основі власного свіжозмеленого борошна.

Для того, щоб стати повноцінною комерційною пекарнею, у них не вистачає деякого обладнання, пояснюють у Cultura Bread.

З точки зору технологічного процесу, стартап обіцяє залишитись незмінним. Це означає, що Cultura Bread надалі використовуватиме традиційні методи повільного бродіння.

Особливу увагу також приділятимуть якості борошна власного виробництва, яке мелють безпосередньо на пекарні.

Так як у рецептурі застосовується суміш звичайного хлібного борошна із пшеничним борошном за стародавнім рецептом, треба бути дуже обережним, працюючи з закваскою.

Показник клейковини у такому разі невисокий, тому тісто легко рветься при замішуванні, а якщо додати занадто багато води — швидко зіпсується.

Після випікання такий хліб має хрустку скоринку на ніжний м’якуш. Добре смакує з медом чи варенням, розповідають виробники.

У разі успішної кампанії на Kickstarter зібрані кошти підуть на закупівлю додаткового обладнання у пекарню, котра поки що будується.

Нагадаємо, у Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою. Над рецептурою працювали два роки.

Джерело: Kickstarter, Cultura Bread

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сінгапурський стартап винайшов машину для створення рослинних жовтків

Стартап запевняє, що яйця мають той самий смак і текстуру, що й традиційні: жовтки, які сочаться, і яєчні білки...

Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Наразі заявка очікує на розгляд.Сама ідея не є новою. Ще в 2018 році Ілон Маск заявив, що хоче відкрити...

Клімат-контроль: кожна коробка крекерів видаляє парникові гази з повітря

Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками У компанії стверджують, що саме завдяки їхній технології виготовлення та співпраці з...

Львів’яни варять кабачкові цукати, які схожі на банан та диню

“За нашою традицією, це повністю натуральний продукт. Навіть у якості барвника використовуємо смородину та червоний буряк”, – говорять у...

Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

Може вас зацікавити

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future...

Компанія-виробник рослинного м’яса, яку підтримує Гейтс, готується до IPO за $7 млрд

Таке повідомлення з’явилися після того, як засновник і генеральний...

Вибір редактора
В продовження теми