На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Хлібопекарня-млин Cultura Bread, що базується в Пуерто-Ріко, запустила кампанію на Kickstarter, щоб розширитись до комерційної пекарні.

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та на основі власного свіжозмеленого борошна.

Для того, щоб стати повноцінною комерційною пекарнею, у них не вистачає деякого обладнання, пояснюють у Cultura Bread.

З точки зору технологічного процесу, стартап обіцяє залишитись незмінним. Це означає, що Cultura Bread надалі використовуватиме традиційні методи повільного бродіння.

Особливу увагу також приділятимуть якості борошна власного виробництва, яке мелють безпосередньо на пекарні.

Так як у рецептурі застосовується суміш звичайного хлібного борошна із пшеничним борошном за стародавнім рецептом, треба бути дуже обережним, працюючи з закваскою.

Показник клейковини у такому разі невисокий, тому тісто легко рветься при замішуванні, а якщо додати занадто багато води — швидко зіпсується.

Після випікання такий хліб має хрустку скоринку на ніжний м’якуш. Добре смакує з медом чи варенням, розповідають виробники.

У разі успішної кампанії на Kickstarter зібрані кошти підуть на закупівлю додаткового обладнання у пекарню, котра поки що будується.

Нагадаємо, у Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою. Над рецептурою працювали два роки.

Джерело: Kickstarter, Cultura Bread

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лабораторне м’ясо із Південної Кореї можна буде вирощувати без тваринної сироватки та втричі швидше

Компанія CellMEAT створила середовище для культивування клітин без застосування фетальної бичачої сироватки (FBS).Нова культура, ймовірно, є результатом досліджень і...

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса, оскільки це означає появу більш етичних та екологічно чистих м’ясних...

Легенда велоспорту вклав мільйони у жуйку, що замінює чашку кави

Маючи в команді лише 10 працівників, Rev Gum успішно продає на американському ринку унікальну товарну позицію – жувальну гумку...

Дієта для інвесторів. Щоб лабораторне м’ясо подешевшало, мають впасти апетити інвесторів

Як свідчить аналіз, проведений консалтинговою компанією із Нідерландів CE Delft, лабораторне м’ясо має суттєво подешевшати, щоб стати конкурентоспроможним.Найбільшою статтею...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий...

Nestlé інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави

Згідно із заявою Nestlé, на місці вже розпочаті роботи...

В Іспанії створили упаковку із сироватки. Вона подовжить термін зберігання сиру на 50%

За даними Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, з 18...

Виробник грудного молока створив за гроші Coca-Cola перший у світі клітинний йогурт

Цього разу Wilk представила перший у світі йогурт, виготовлений...

Вибір редактора
В продовження теми