Конструктори для шеф-кухарів: стартап доставляє до дверей прості набори для випічки складних десертів

Австралійський стартап Just Bake запустив на Kickstarter кампанію по збору коштів.

Just Bake пропонує набори для випічки простих та якісних кондитерських виробів, які доставляє прямо до дверей. Всі інгредієнти виміряні у необхідній кількості та супроводжуються інструкціями по приготуванню.

“Ми ділимося власними оригінальними рецептами, які відшліфовували місяцями”, — йдеться у повідомленні компанії.

Ліз, засновниця Just Bake, дуже любить десерти. Не менше задоволення вона отримувала від їх приготування. Однак говорить, що вивчити рецепти з різними інгредієнтами завжди було складним завданням. Тим паче, що у супермаркеті неможливо купити рівно необхідну кількість інгредієнтів —завжди доводилося переплачувати за зайве. Інколи — вп’ятеро. 

“Так я надихнулася створити Just Bake — готові набори для випічки з усіма інгредієнтами та інструментами. Всі ці смачні десерти створюються за 6 простих кроків!” — ділиться вона.

Такий підхід дуже економить час та дозволяє зосередитися виключно на насолоді від приготування випічки.

Набори існують у кількох варіантах: печиво з крихтами, класичний шоколадний торт, дуже ванільний торт, французькі ванільні макаруни, шоколадний фондан та пудинг.

Кошти від кампанії на Kickstarter спрямують на розвиток веб-сайту Just Bake, забезпечення вищої якості та розробку більш стійкої упаковки. Також вони дадуть змогу експериментувати з іншими рецептами, щоб пришвидшити випуск нових наборів для випічки.

Нагадаємо, набори для приготування їжі зробили британську компанію мільярдером.

Джерела: Just Bake, Kickstarter

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вегетаріанське меню на тиждень: що можна їсти? ТОП-10 страв

Вегетаріанцями стають з різних причин - комусь шкода тварин, хтось з релігійних міркувань. А хтось піклується про екологію: адже...

Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців та вафель на рослинній основі.Продукт не міститиме цукру, молока, сої,...

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт, який дозволяє відтворити соковитість та смак стейку, подібно до жиру...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Британці за допомогою точного бродіння розробили молоко наступного покоління для мільйонів

Швидкозростаючий британський бренд альтернативних молочних продуктів Mighty збирає $10...

Із цілої тростини зробили підсолоджувач. Він містить магній та смакує як карамель

Підсолоджувач не піддається рафінації та центрифугуванню, тому зберігає всі...

Вегетаріанство – система збалансованого харчування: переваги та недоліки. Чи корисно буде вегетаріанцем?

Збалансоване правильне харчування є основою здорового способу життя та...

Швейцарський стартап виводить на полички веганське м’ясо з відходів виробництва тофу

Раунд очолив Redalpine Venture Partners — технологічний інвестор-початківець із...

Вчені отримали із коноплі їстівне нанопокриття для їжі

Технологія базується на наноемульсії «олія-у-воді». Наразі очікується публікація результатів...

Вибір редактора
В продовження теми