Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

Провідна канадська компанія, що спеціалізується на виробництві наукових продуктів з конопель Adastra Holdings Ltd., створила чистий ізолят канабідіолу (КБР).

«Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити біль, тривогу та запалення. Крім того, він є високопереносимим, не викликає ейфорії та має низький рівень побічних ефектів», — пояснює Жан-Поль Лім, доктор медичних наук, медичний директор PerceiveMD, дочірньої компанії Adastra.

Adastra розробила процес екстракції кріо-етанолу, завдяки якому вдалося створити чистий 99% ізолят КБР, що не містить тетрагідроканабідіолу (ТГК).

Відсутність ТГК усуває психоактивні ефекти. Це означає, що люди, які мають певні проблеми з психічним здоровям, включаючи депресію та тривожність, можуть застосовувати ізолят КБР у лікувальних цілях.

Продукт доступний у вигляді кристалічного порошку

Склад ізоляту КБР дозволяє розробляти та комерціалізувати оздоровчі, медичні та косметичні продукти, включаючи настоянки, масла, вейпи та капсули.

Наразі компанія розробляє ряд медичних та орієнтованих на споживача продуктів і до кінця планує отримати ліцензію на продаж медичних препаратів.

Після отримання ліцензії, Adastra вийде на ринок через центри пацієнтів дочірньої компанії PerceiveMD та канадські клініки.

Нагадаємо, американська компанія Flower Power Coffee створила каву, що не втрачає КБР при заварюванні.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У 2021 році буде складено Глобальний індекс продовольства

Глобальний індекс харчових інновацій дозволить порівняти фактори, що сприяють інноваціям у харчовій, алкогольній та агропродовольчій галузях у 10 провідних...

Інтелектуальні системи управління запасами: допомога AI в логістиці харчових продуктів

Що таке інтелектуальні системи управління запасами? Інтелектуальні системи управління запасами — це технологічні рішення, які використовують штучний інтелект для моніторингу,...

Жінки-підприємиці можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання

Переможці конкурсу отримають гранти в розмірі від 15 тис. до 100 тис. грн на придбання обладнання для розвитку бізнесу...

Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії

Цей матеріал було створено з використанням нової біореакторної системи, доводячи можливість повномасштабної комерціалізації виробничого процесу, говорять у компанії.Виробництво шкіри...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Легендарний кавовий гігант випустив інноваційний енергетик для імунітету

Напій був розроблений через North American Coffee Partnership (NACP),...

Японський розробник зібрав мільйони на платформу для вирощування клітинного м’яса вдома

Окрім існуючих інвесторів компанію підтримали AgFunder та Beyond Next...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою...

Крафтова виноробня створює під Києвом унікальні вина, які рекомендують у Лондоні

«Сказати, що вино це моя пристрасть – нічого не...

Шведи додали у веганське м’ясо перший у світі жир на основі грибів

Вперше в галузі рослинного м’яса компанія запустила унікальний інгредієнт,...

Вибір редактора
В продовження теми