Перше у світі баночне безалкогольне вино отримало мільйони інвестицій від відомих інвесторів

Американський бренд безалкогольного вина та пива Gruvi, котрий першим розлив безалкогольне червоне вино в банки, зібрав $2 млн для збільшення дистрибуції.

Раунд очолив Rockies Venture Club. У фінансування взяли участь відомі інвестори, включаючи Філа Донна, попереднього генерального директора Campbell Soup та Kellogg Canada, Ріту Валуа, попереднього директора з інформаційних технологій Treasury Wine Estates та Джима Спаца, президента Southwest Properties. 

Серед інших — Maple Leaf Angels, Head and Heart Capital та кілька приватних інвесторів.

Щоб підтримати лідерство та стратегію, Філ Донн та Джилл Холмстром, директор з інновацій SRG, візьмуть активну консультативну участь, тоді як Ріта Валуа приєднається до Ради директорів Gruvi.

Один з перших брендів безалкогольних напоїв, запущений у 2019 році, за останні 12 місяців він зріс більш ніж на 400%

Зараз Gruvi продається у 1500 роздрібних магазинах США, Канади та Австралії.

Раніше цього року компанія запустила свій перший безалкогольний дегустаційний зал та першу у своєму роді таверну у Денвері, штат Колорадо, де подають безалкогольні пиво, вино та коктейлі.

Новий капітал буде використано на зростання команди Gruvi, збільшення дистрибуції та інновації продуктів.

Очікується, що за рахунок останнього фінансування компанія потроїть свої позиції у бізнесі протягом найближчих 12-16 місяців.

Нагадаємо, новозеландці створили безалкогольні джин, віскі та ром, що піднімають настрій, але не дають сп’яніти.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США за рік додало в ціні 10%, курятина – 6%.Канада, найбільший...

Із японського сорго створили стейк, «кращий за м’ясо». Розповідаємо, чим

Основою продукту стало японське сорго (такібі), що вирощується в Токусімі  Однією з головних продуктів лінійки є Nikugoe Hamburg Steak, який,...

Швейцарський стартап виводить на полички веганське м’ясо з відходів виробництва тофу

Раунд очолив Redalpine Venture Partners — технологічний інвестор-початківець із Цюриха. Деталі фінансування поки не розголошуються.Заснована цього року, компанія Luya...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до...

Британці за допомогою точного бродіння розробили молоко наступного покоління для мільйонів

Швидкозростаючий британський бренд альтернативних молочних продуктів Mighty збирає $10...

Європейський інвестбанк вперше виділив 20 млн євро на альтернативне м’ясо

Компанія підписала кредитну угоду на 20 млн євро, що...

«Чайний гриб» став відкриттям для покоління Z та демонструє неймовірний ріст

Комбуча — це продукт, виготовлений шляхом бродіння солодкого чаю...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі...

Вибір редактора
В продовження теми