Перше у світі баночне безалкогольне вино отримало мільйони інвестицій від відомих інвесторів

Американський бренд безалкогольного вина та пива Gruvi, котрий першим розлив безалкогольне червоне вино в банки, зібрав $2 млн для збільшення дистрибуції.

Раунд очолив Rockies Venture Club. У фінансування взяли участь відомі інвестори, включаючи Філа Донна, попереднього генерального директора Campbell Soup та Kellogg Canada, Ріту Валуа, попереднього директора з інформаційних технологій Treasury Wine Estates та Джима Спаца, президента Southwest Properties. 

Серед інших — Maple Leaf Angels, Head and Heart Capital та кілька приватних інвесторів.

Щоб підтримати лідерство та стратегію, Філ Донн та Джилл Холмстром, директор з інновацій SRG, візьмуть активну консультативну участь, тоді як Ріта Валуа приєднається до Ради директорів Gruvi.

Один з перших брендів безалкогольних напоїв, запущений у 2019 році, за останні 12 місяців він зріс більш ніж на 400%

Зараз Gruvi продається у 1500 роздрібних магазинах США, Канади та Австралії.

Раніше цього року компанія запустила свій перший безалкогольний дегустаційний зал та першу у своєму роді таверну у Денвері, штат Колорадо, де подають безалкогольні пиво, вино та коктейлі.

Новий капітал буде використано на зростання команди Gruvi, збільшення дистрибуції та інновації продуктів.

Очікується, що за рахунок останнього фінансування компанія потроїть свої позиції у бізнесі протягом найближчих 12-16 місяців.

Нагадаємо, новозеландці створили безалкогольні джин, віскі та ром, що піднімають настрій, але не дають сп’яніти.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап, який залучив третину мільярда, запускає вже другий завод лабораторного м’яса

Після запуску на повну потужність підприємство вироблятиме щонайменше 10 тис. т м’яса, вирощеного на клітинних культурах, на рік. Площа нового...

Виробник першого в Україні рослинного стейку запускає унікальні креветки, кальмари, лосось та тунець

Уже цього літа «GreenGo» запропонувала широкій аудиторії українців ніжні та хрусткі рослинні креветки, а також розробила кальмари, лосось та...

Технології переробки відходів: методи переробки та інноваційне обладнання

Вторинними називають ресурси, які після первинного використання можуть бути використані повторно. Наприклад, як сировина для виробництва. Для її переробки...

Британці шукають інвестиції для виробництва роботів, які заварюють та роздають каву

LoveCaf створив прототип першої роботизованої кавомашини, замовлення для якої можна робити з мобільного телефону, а забрати напій — біля...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Виробник першого в Україні рослинного стейку запускає унікальні креветки, кальмари, лосось та тунець

Уже цього літа «GreenGo» запропонувала широкій аудиторії українців ніжні...

Стартап Pairwise залучив $90 млн на створення вишень без кісточок

Інвестиційний раунд очолили Глобальний фонд харчових та сільськогосподарських технологій...

На Львівщині роблять печиво, що покращує настрій, знімає стрес та підтримує мозок

Засновником і натхненником створення здорового печива є Руслана Римарська....

Вибір редактора
В продовження теми