Німецький стартап випустив енергетик для геймерів, що допоможе їм не нервуватися

Берлінська стартап-компанія Holy Energy спільно з німецьким виробником ароматизаторів Symrise розробили енергетичний напій «ігровий прискорювач», щоб допомогти гравцям онлайн та комп’ютерних ігор розкрити весь свій потенціал.

spot_img

Більшість існуючих геймерських енергетиків містять інгредієнти з сумнівною репутацією у разі довгострокового споживання.

Holy Energy створили стійку функціональну альтернативу з натуральними фруктовими ароматизаторами та барвниками.

Стартап розпочав роботу над продуктом ще минулого року та відфільтрував широкий спектр ідей, щоб створити збалансований напій з натуральним смаком для покращення самопочуття.

Технологи розробили креативні аромати, поєднавши знайомі смаки з новими, хиповими та створили три нові екзотичні поєднання: малина-юзу, цитрусові-каламансі та ананас-маракуйя.

Енергетик має дуже мало цукру (0,1 гр/100 мл), не містить таурину та штучних наповнювачів.

Завдяки застосуванню технології мікрокапсуляції, кофеїн вивільняється поступово протягом чотирьох годин, а наявні у складі екстракт зеленого чаю в поєднанні з L-теаніном забезпечують повний ефект, запобігаючи нервозності.

Одна порція геймерського енергетика містить стільки ж кофеїну, скільки дві чашки кави. Це менше за щоденне вживання кофеїну більшістю споживачів.

Продовжуючи тему енергетичних напоїв, нагадаємо, у Флориді випустили енергетичний напій на травах, що знижує стрес та навіть вагу.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник вівсяного молока, в якого вклалися Опра Уїнфрі і Джей Зі, програв суд за бренд

Oatly звернулася до суду з вимогою заборонити Glebe Farm використовувати свою торгову марку, адже та надто схожа на його...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на обід, — це прямокрилі.«Якщо їх підсмажити і додати трохи теріякі,...

Технології приготування їжі: інновації, які змінюють підхід до кулінарії

Кулінарія переживає справжню революцію завдяки стрімкому розвитку технологій приготування їжі. Тепер на кухні не лише кухарі, але й наука,...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і корисних рослинних альтернатив м’яса, які задовольняють вимоги до смаку та...

Може вас зацікавити

У світі росте попит на протеїн із грибів — скоро майже $4 млрд. Дослідження

У період 2023-2029 рр. темпи приросту ринку складатимуть 7,6%...

Український бренд розробив солодощі, які можна їсти на дієті

Батончики FIZI орієнтовані на широку аудиторію, яка прагне поєднати...

Вибір редактора
В продовження теми