Німецький стартап випустив енергетик для геймерів, що допоможе їм не нервуватися

Берлінська стартап-компанія Holy Energy спільно з німецьким виробником ароматизаторів Symrise розробили енергетичний напій «ігровий прискорювач», щоб допомогти гравцям онлайн та комп’ютерних ігор розкрити весь свій потенціал.

Більшість існуючих геймерських енергетиків містять інгредієнти з сумнівною репутацією у разі довгострокового споживання.

Holy Energy створили стійку функціональну альтернативу з натуральними фруктовими ароматизаторами та барвниками.

Стартап розпочав роботу над продуктом ще минулого року та відфільтрував широкий спектр ідей, щоб створити збалансований напій з натуральним смаком для покращення самопочуття.

Технологи розробили креативні аромати, поєднавши знайомі смаки з новими, хиповими та створили три нові екзотичні поєднання: малина-юзу, цитрусові-каламансі та ананас-маракуйя.

Енергетик має дуже мало цукру (0,1 гр/100 мл), не містить таурину та штучних наповнювачів.

Завдяки застосуванню технології мікрокапсуляції, кофеїн вивільняється поступово протягом чотирьох годин, а наявні у складі екстракт зеленого чаю в поєднанні з L-теаніном забезпечують повний ефект, запобігаючи нервозності.

Одна порція геймерського енергетика містить стільки ж кофеїну, скільки дві чашки кави. Це менше за щоденне вживання кофеїну більшістю споживачів.

Продовжуючи тему енергетичних напоїв, нагадаємо, у Флориді випустили енергетичний напій на травах, що знижує стрес та навіть вагу.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Heinz виготовить справжній космічний кетчуп з марсіанських помідорів

Версія томатів Marz, вирощена умовах температури, води та грунту, аналогічним планеті Марс.Команда Heinz та 14 астробіологів Космічного інституту Олдріна...

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на обід, — це прямокрилі.«Якщо їх підсмажити і додати трохи теріякі,...

Сторічний бренд створив курятину в порошку, яка за хвилину перетворюється на м’ясо

Нова лінійка продуктів включає Plant-Based Chick’n, виготовлений лише з одного інгредієнта — конопляного протеїну.Продукт від TerraMeat є зручним для...

Бельгійці створили «спортивне» пиво — з вітамінами та протеїном

З новим пивом компанія прагне розширити свою цільову аудиторію. До цього Thrive уже запустила безалкогольне спортивне пиво для спортсменів з...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Лідер ринку спортивних напоїв створив вишневий сік, що відновлює м’язи

Продукт преміум-класу, концентрат Черибунді готується на основі терпкої вишні,...

Виробник пребіотиків із цикорію інвестує 30 млн євро в розширення, щоб наздогнати попит

BENEO оголосив про багатомільйонну інвестиційну програму для розширення заводів...

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about...

Сінгапурський стартап винайшов машину для створення рослинних жовтків

Стартап запевняє, що яйця мають той самий смак і...

Кавовий гігант випускатиме мед, створений бджолами, які й запилюють каву

Лінійка під назвою Nespresso Bloom включає продукти на основі...

Вибір редактора
В продовження теми